jurjuszi Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Słyszałem, że jutro jest jakiś dzień obrony życia poczętego. Może w ramach zwiedzania podjedziemy pod RM zobaczyć co się dzieje :icon_mrgreen: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Podobno Prot jedzie ... w sobotę ... podobno Gerardgrodzisk coś zaklepał dla niego ... "podobno" czyni wielką różnicę ... JADĘ Z OLEŚKĄ TYLKO NIE MAMY NOCLEGU ... :icon_mrgreen: KTOŚ BEDZIE MIAł PECHA Edytowane 23 Marca 2007 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 jan_kalin ja jadę jutro przez Łask..... Łódź... do Torunia na wieczr dojadę. pozdrówka :biggrin: Gdyby to była Sobota może nawet rano bo teraz jest "15 piątek" a tu pada z nieba woda :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ... ja muszę niestety z powodów pracowniczo/rodzinnych przełożyć przyjazd na sobotę ... wszelkie straty powodowane moja nieobecnością zobowiązuję sie pokryć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 już trzeci raz zwracam uwagę, że MichałK miał zorganizować wycieczkę do RM, a teraz cisza. Może chociaż się polansujemy przed na moto, jakieś fotki co by się przydały w przyszłości dla kariery :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 teraz jest "15 piątek" a tu pada z nieba woda :) :) jak narazie przestało padać :clap: o 16.15 'mała grupa' chełmińska robi wyjazd.Dozobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Co jest do jasne ciasnej z ta pogoda??? Slonko mi tu dawac, yno szybko :):D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Deszcz to mały pikuś. Jakbym mógł wyjechać zaraz to luzik, ale mogę ruszyć dopiero ok 20:00 :) a to przy deszczu mi się średnio podoba. Najwyżej dociągnę jutro o świcie. pozdr :) Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Słyszałem, że jutro jest jakiś dzień obrony życia poczętego. Może w ramach zwiedzania podjedziemy pod RM zobaczyć co się dzieje :D pozdr O świetnie wyśle kobite ...... może jakieś gifty będa wydawać ...? z tytułu życia poczętego? np.. sześcopak schłodzonego ............mleka? bleeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 JareGw nawiazaniu do rozmowy telefonicznej.. (..)proszę pamietać o mojej rezerwacji..... ( jak sie da)Pamietam, pamietam. Ale jest tak, jak mowilem: w ZADNYM apartamencie NIE MA kibelka. Na pocieszenie, w przypadku czesci z nich WC jest doslownie przez sciane. Co do terminow wydawania paszy: na dzis ustalilem start od 20 koniec o 22, i poprosilem o zabezpieczenie zimnego prowiantu gdyby ktos nadjechal np. o polnocy :D Jesli nie bedzie lalo, a chyba nie bedzie bo na razie nie pada, to zamowilem tez ognisko, na godz. 21. Do ogniska beda kielbachy.Sniadanie zamowilem na 9 do 10. Obiad ustalimy, bo sa dwie opcje.. ale klasyczna to obiadowanie ok. godz. 15. Menu jest mi nieznane, i calkowicie obojetne - bo jestem wszystkozerny, a jak nic nie ma to moge kilka dni bez zarcia przezyc :biggrin::DMenu alkoholowe serwowane przez miejscowy wyszynk tez jest mi nieznane, ale IMO maja tam cos poza piwem. @Prot: miejsce bedzie, Gerard faktycznie cos (czyli sale wieloosobowa) zamawial, ale potem chyba odwolywal/zmienial termin etc. - jakby co, to sa dwie sale po 20 wyrek, damy rade. Mam tez w zapasie apartamenta :banghead: Wieczorem bedziecie musieli ustalic, czy jutro ma byc DJ - a nieobecni glosu nie maja :banghead: Beda tez przyjmowane zapisy na zwiedzanie obiektu, jutro tak kolo godz. 20 (zwiedzanie z pochodniami, ja mi powiedziano.. a potem od razu na ognisko) Jeszcze jakies pytania..? Macie godzine, potem odpalam wrotki w kierunku Fortu :banghead:Aaa.. i pamietajcie, ze istnieje cos takiego jak telefonia komorkowa, jakby ktos doznal iluminacji :biggrin: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Wybieram się jutro rano ( 7:45 - 8:00 bo chcę wrócić przed wieczorem ) z Wawy przez Błonie ( 8:30 ), tam spotykam się z Virago Yama i walimy do Włocławka ( 10:30 ) , tam czekają na nas ( r+z, jan kalin, igner ).Czy ktoś ma ochotę wybrać się ze mną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Witam,wlasnie wracam z fortu..ludziska sie zbieraja powoli, acz sukcesywnie parking coraz bardziej ciasny..jutro podobno apogeum, zobaczymy. Milo bylo sie z Wami dzisiaj spotkac. czekam do jutra...Alex p.s. JarkuG chyle czola przed Toba, nielatwo zorganizowac taka impreze, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 po wieczornym piwku, piatkowi twardziele w toruńskim forcie:http://s2.simpload.com/03234604ca43e51de.jpghttp://s2.simpload.com/03234604cb1b533ac.jpghttp://s2.simpload.com/03234604cb434da9d.jpghttp://s2.simpload.com/03234604cb643e472.jpghttp://s2.simpload.com/03234604cb9b9e630.jpg plus MichałK :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Pogoda dzisiaj piękna, o 7:45 startuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Witam!we Włocławku dołaczam do ekipy: Cyklotron , Virago Yama, r+z, jan kalin i uderzamy na Toruń!Jak ktoś chętny jeszcze się dołączyć - 668-519-409 dozobaczenia!Pozdrawiam Edytowane 24 Marca 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi