KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 A tam Telewizja kłamie :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 A w sobote 21 stopni więc my jedziemy w sobote :rolleyes: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 A tam Telewizja kłamie :)Klaudiusz ty masz tak wielką wewnętrzną siłę ,że pogoda musi być :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Niestety w związku z działalnością moje żony*, nie pojawie sie w Piątek, nie wiem czy w ogóle sie pojawie :biggrin: Urodziny syna mam o 13:30 więc jak sie uda to dojade w Sobote wieczorem, jeżeli sie uda :banghead: * żona - słowo pochodzi z dialektu Polanów - zołza, słowo to oznaczało istotę co utrudnia i komplikuje wszystko :biggrin:Źle to rozegrałeś. Mój ma wyprawiane urodziny 25.III więc zarządziłem, że urodziny robimy w niedzielę ok południa. Więc jak wyjadę z Torunia rano, to bez problemu sobie dojadę. Po co robicie te urodziny w sobotę? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Dobra pałki ktos wie jaka ma być pogoda w sobotę? czy też nie?Bo jak bedzie na Plusie .. ( znaczy w okolicach 15 ) to jadeNowy011 (2 + 1 ) 1 - niechce mi sie czytać tego całego spamu... hehe ale część przycztałem i brakuje mi info o grupie stratujacej w sobiet z MC shita z Młocin... o której startujecie ? i czy speed. bedzie w granicach 100 ? wątpie.. raczej to wystartujemy sami.. :biggrin: 2- jednego kumatego ..miejscowego" będe potrzebował na miejscu co by mi wskazał miejscówki na noc.. znaczy sie że gdzieś blisko fortu co bym daleko nei musiał łazić, jakiś motel , pensjonat.... bo tak jak pisałem wcześniej nei mogłem nic rezerwować wczesniej boo sam nie wiedziałem czy będziemy jechać zdrowia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Pogoda ok. + 5 stopni i deszcz. Ja odpuszczam, zresztą i tak Moto nie mam :banghead: Bawta sie dobrze i nie rozrabiać tam za bardzo :biggrin: :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 eee no ja wypatrzyłem poprawe pogody od soboty .. 8 na plusie..... :banghead: no to zoabczymy co bedzie ............. w piątek lub w sobote rano... p.s.Cie Kaludiusz zdeka trzymaja z tym motkiem ......... dziady jedne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Cie Kaludiusz zdeka trzymaja z tym motkiem ......... dziady jedne....Ja tu coś małżowinkę czuję ... spisek jakiś ... pewnie moto już odebrane ... sprawdź Klaudiusz w piwnicy ... na strychu ,,, :lalag:Podobno warszawska grupa EKG startuje w sobotę ... puszkami :banghead: :biggrin: :flesje: Edytowane 19 Marca 2007 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (..) miejscówki na noc.. znaczy sie że gdzieś blisko fortu co bym daleko nei musiał łazić, jakiś motel , pensjonat (..)W poblizu Fortu NIE MA nic z w/w.Najblizej, i najlatwiej bedzie dojechac, to chyba bedzie http://www.hotelikwcentrum.pl/Looknij sobie na mapke, fioletowa kropa to tenze hotel, z Fortu pojedziesz ul Chrobrego, dojedziesz do ronda, potem Dobrzynska w dol, i pierwsza ulica w prawo. Zaparkuj gdzies, i per pedes udaj sie ustalic szczegoly w recepcji. A wczesniej dokonaj rezerwacji via telefon oczywiscie :banghead:Inne oferty by Mr Google Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 To bardzo dobra lokalizacja Nowy. Będziemy mieli gdzie odpocząć po trudach zwiedzania :flesje: toruńskiej Starówki :biggrin: .Uprzedź tylko, że będziecie mieli kilku gości :banghead: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 wg. mojego barometru w piątek snieg a w sobotę pogoda dogodna do zjazdów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Dobra pałki ktos wie jaka ma być pogoda w sobotę? czy też nie?Krótka piłka z mojej strony: piatek 7' 60% szans na deszczsobota 10' 10% szans na deszcz, zachmurzenie srednieniedziela 10' 10% szans na deszcz, zachmurzenie spore Wynika z tego, ze w piątek wypada się w dzien, a to dobrze, bo wyruszam ok 19:00 pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) wg. mojego barometru w piątek snieg a w sobotę pogoda dogodna do zjazdów ;) sory za powtórzenie, ale to kurna siła wyższa niż JA~ Edytowane 19 Marca 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Dziki Jarek ..bedę raczej kombinował na miejscu jak dojade ,,tz. jak w ogóle pojadymmm ... zapewne trza bedzie coss znaleść w okolicach starego mista... Igor --- spoko zjadziemy jakieś duże lokum .... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Kto jedzie z wawki puszką, bo trzeba zabrać Brylanta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi