MichałKaczmar. Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Nie ma planu wiec zaraz zrobimy.9-18:30 witanie nowych przyjezdnych, wstepna integracja.18:30 - rozpalanie ogniska, bo juz sie ciemno zaczyna robic.19- przygotowywanie terenu pod impreze20 - przywitanie mistera forum20:15 prezentacja dzialalnosci EKG, przedstawienie czlonkow i giermkow20:30 sprawdzanie listy obecnosci20:45 zwiedzanie parku maszyn, kazdy opowie o swoim sprzecie albo dlaczego nie przyjechal na 2oodalej napiszcie swoje pomysly aby niczego nie pominac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 SZAKALE :clap: :clap: :crossy: Pozdrawiam,JoaśkaP.S. O, przypomniało mi się, będzie orkiestra dęta… Nałykałaś się czegoś od rana :eek: ? Nie bierz tego więcej, porzuć substancje halucynogenne, pls :icon_mrgreen: . Lody, kołnierze, szakale, orkiestra ... Masz widzenia :eek: ?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ale wierzac w prognoze pogody dlugoteminwa - niestety ma byc zinmo, pochmurno, snieg z deszczem !Dlatego od 20:45 w piatek wiekszosc z nas bedzie recytowala bajeczke: "mialem przyjechac motocyklem ale pogoda nie dopisala i w ostatniej chwili zdecydowalem sie na katamaran..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Mozecie zaczac przyjezdzac nawet od rana. Wazne, zeby wiekszosc byla przed 20-ta, coby mozna bylo kolacje zapodac, i ognisko :crossy:Więc jakiś plan jest, ognisko, kolacja...a poźniej luźne zajęcia...oj się będzie działo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 To nie my, to Klaudiusz :flesje:Ja? Broń Boże :D Nie ma planu wiec zaraz zrobimy.9-18:30 witanie nowych przyjezdnych, wstepna integracja.18:30 - rozpalanie ogniska, bo juz sie ciemno zaczyna robic.19- przygotowywanie terenu pod impreze20 - przywitanie mistera forum20:15 prezentacja dzialalnosci EKG, przedstawienie czlonkow i giermkow20:30 sprawdzanie listy obecnosci20:45 zwiedzanie parku maszyn, kazdy opowie o swoim sprzecie albo dlaczego nie przyjechal na 2oodalej napiszcie swoje pomysly aby niczego nie pominacMichale, jestem oburzony, tylko 15 minut na przedstawienie EKG?!?!?! :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ja? Broń Boże :wink: A co, czyzby cos sie zmienilo i jednak pojawisz sie w piatek? (i nie bedziesz sie lepsza polowa zaslanial) :flesje: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 A co, czyzby cos sie zmienilo i jednak pojawisz sie w piatek? (i nie bedziesz sie lepsza polowa zaslanial) :flesje:Prawdopodobnie sie pojawie ale w Sobote wczesnym wieczorem :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Prawdopodobnie sie pojawie ale w Sobote wczesnym wieczorem :wink:Podoba mi sie ta w/w pewnosc :flesje: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 plan jest na piątek czy sobotę? w sobotę proponuje przywitanie z kopernikiem i michał miał załatwic widzenie w radio maryja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 ... Masz widzenia :( ?pzdrTak, w środy i piątki w godzina 14-18, w Tworkach. Odwiedzisz mnie?Ale do Torunia obiecali mnie wypuścić. :banghead: Ok, już kończę spam.Cobyśmy się wszyscy w komplecie stawili, cali i zdrowi w miejscu docelowym.Szerokiej drogi kochani i do zobaczenia.A dla JarkaG szacuneczek za pełną organizację.Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Zbliża sie wyjazd, a ja nie mam jeszcze rejestracji dla Afryki... Jakby co ktoś mnie przeplecakuje :)? PS: widzieliśta prognozę pogody? :D Drugie Giżycko się szykuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Zbliża sie wyjazd, a ja nie mam jeszcze rejestracji dla Afryki... Jakby co ktoś mnie przeplecakuje :D? jak chcesz pożycze ci moją rejestracje :biggrin: też na africe twin też na rok 91 .. w kolorach i tak sie nikt nie połapie ... :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 No nie wiem... Ja z Urala się przesiadam, tam żeby jechać to gaz na pełnym otwarciu... Ryzykujesz kilka mandatów... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 PS: widzieliśta prognozę pogody? :) Drugie Giżycko się szykuje :banghead:A gdzie ta prognoza? Ja widzialem co innego, ok. 8-10 stopni i deszcz :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 W tiwim na jedynce. Czwartek to 1*C i śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi