KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Jarku, wszystko sie zgadza, tak chcialem zrobić, Urodzinki w Niedziele, ja jade w Piątek i wracam wieczorkiem w Sobote, rano wstaje, przygotowania, Imprezka i wszyscy szczęśliwi i zadowoleni ale niestety moja żona ma trudny charakter (która nie ma). Na 100% jestem pewien że zrobila to specjalnie no bo czemu ja mam mieć fajniej niż ona :lalag: Więc jedyna opcja jak pozostała to ta iż dojade w Sobote wieczorem :) p.s. Ona jeszcze o tym nie wie :icon_mrgreen: p.s.1 Kompromis i moja żona to jak kosmos a ziemia. Edytowane 14 Marca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Jarku, wszystko sie zgadza, tak chcialem zrobić, Urodzinki w Niedziele, ja jade w Piątek i wracam wieczorkiem w Sobote, rano wstaje, przygotowania, Imprezka i wszyscy szczęśliwi i zadowoleniJa nie mam do Ciebie zalu, bo i niby dlaczego mialbym miec... Szkoda tylko, ze tak sie te terminy 'nalozyly', i tyle. ale niestety moja żona ma trudny charakter (która nie ma). Na 100% jestem pewien że zrobila to specjalnie no bo czemu ja mam mieć fajniej niż ona :smile: Z charakterami bywa roznie. Ja obecnie nie narzekam, aczkolwiek na ogol to ja pierwszy mowie 'przepraszam' :icon_rolleyes: (ktos musi, mimo ze najczesciej wina nie jest moja)BTW: Z mojego osobistego doswiadczenia (a mam spore :biggrin:) wynika, ze zalatwianie spraw na sposob Twojej lepszej polowy to nic dobrego. Warto by bylo, aby kiedys ktos jej to uswiadomil o ile sama na to nie wpadnie. Więc jedyna opcja jak pozostała to ta iż dojade w Sobote wieczorem :smile: p.s. Ona jeszcze o tym nie wie ;)Mysle, ze jesli jej to oznajmisz teraz, to efektem bedzie wiercenie dziury w glowie do dnia samej imprezy; jesli jej powiesz przed samym wyjazdem, to tak naprawde niewiele zmieni - ona chyba nie przyjmie tego ze zrozumieniem, i cala Twoja ugodowosc na nic, i tak bedziesz winny. No i bedziesz musial podjac decyzje - bo oznajmiajac jej swoj plan automatycznie bedziesz musial przystapic do jego realizacji. Inaczej lepiej nic nie mow, no i siedz na dupie na urodzinach :smile: p.s.1 Kompromis i moja żona to jak kosmos a ziemia.Kompromis to podstawa.Cos mi sie wydaje. ze pozostaje Ci czekac, az syn (nieco) dorosnie.. i wtedy zabierac go ze soba :) (a wczesniej trzeba go odpowiednio zindoktrynowac :)) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Napiszcie czy jest jakis plan zlotu czy wszystko bedzie toczylo sie na zywiol. Czy jest sens przyjechac w piatek wieczorem w celu zapoznania i podpisania listy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Jarku, wszystko sie zgadza, tak chcialem zrobić, Urodzinki w Niedziele, ja jade w Piątek i wracam wieczorkiem w Sobote, rano wstaje, przygotowania, Imprezka i wszyscy szczęśliwi i zadowoleni ale niestety moja żona ma trudny charakter (która nie ma). Na 100% jestem pewien że zrobila to specjalnie no bo czemu ja mam mieć fajniej niż ona :banghead: Więc jedyna opcja jak pozostała to ta iż dojade w Sobote wieczorem :biggrin: p.s. Ona jeszcze o tym nie wie :biggrin: p.s.1 Kompromis i moja żona to jak kosmos a ziemia.Klaudiusz a jak to ,ja myślałem że wszyscy jesteśmy zaproszeni na te urodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Klaudiusz a jak to ,ja myślałem że wszyscy jesteśmy zaproszeni na te urodziny? Może być problem bo one są w KIDS PLAY (takie miejsce zabaw dla dzieci0 i tam alkoholu ni można pić :biggrin: :biggrin: No i atrakcje fajne (zjeżdżalnie,kulki i inne) ale niestyty nikt z nasz sie tam nie zmieści :flesje: :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Napiszcie czy jest jakis plan zlotu czy wszystko bedzie toczylo sie na zywiol. Czy jest sens przyjechac w piatek wieczorem w celu zapoznania i podpisania listy ? ... przyłączam sie do pytania ... jestem mianowicie umówiony w Rydzykowie z kimś ... i musze godzine i dzien ustalić coby za dużo nie stracić ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 ... przyłączam sie do pytania ... jestem mianowicie umówiony w Rydzykowie z kimś ... i musze godzine i dzien ustalić coby za dużo nie stracić ... :lapad:Gdyby byl jakis plan imprezy, to chyba mozna by bylo o nim przeczytac.. IMO planu jako takiego nie ma, bedziecie musieli wykazac sie zdolnosciami wlasnymi ;)No chyba ze za plan mozna uznac piatkowe (i sobotnie) ognisko - wtedy MAMY plan. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 O której tak mniej wiecej bedzie mozna pzryjechac w piątek żeby sie rozgościc? 16-18-20:00 ? pzodroharyb :icon_eek: Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) O której tak mniej wiecej bedzie mozna pzryjechac w piątek żeby sie rozgościc? 16-18-20:00 ?Mozecie zaczac przyjezdzac nawet od rana. Wazne, zeby wiekszosc byla przed 20-ta, coby mozna bylo kolacje zapodac, i ognisko :) Edytowane 15 Marca 2007 przez JareG Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 hmm czy warto mieć żone?? zalezy jaka ta zona jest badz ma byc... ja jestem rozwodnikiem wiecmam spaczone poglady na sprawe... Napiszcie czy jest jakis plan zlotu czy wszystko bedzie toczylo sie na zywiol. Czy jest sens przyjechac w piatek wieczorem w celu zapoznania i podpisania listy ? no koniecznie musisz byc bo inaczej ominie ciebie blogoslawienstwo Prota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 a co wy się tak tych biednych żon czepneliście co? pozdrawiam i do zobaczenia w Forcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 a co wy się tak tych biednych żon czepneliście co?To nie my, to Klaudiusz :icon_razz: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Kolejne mądre przysłowie ludoweŻona to nie rodzina, to tylko matka twojego dziecka. Z drugiej strony do kogo byśmy wracali po ciężkim wieczorze z kolegami ( :lalag: ) jak nie do swoich kochanych żon. Edytowane 15 Marca 2007 przez joniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Napiszcie czy jest jakis plan zlotu czy wszystko bedzie toczylo sie na zywiol. Czy jest sens przyjechac w piatek wieczorem w celu zapoznania i podpisania listy ?Jest sens Michale :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) Jest sens Michale :wink: SZAKALE :crossy: :bigrazz: :) Pozdrawiam,JoaśkaP.S. O, przypomniało mi się, będzie orkiestra dęta… Edytowane 16 Marca 2007 przez JoasiaDH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi