JareG Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 JarekG: dam rade jeszcze sie zalapac na jakies miejsce? PT-NDMiejsc w sumie jest ~140, policz sobie ile zajelismy :smile:BTW: Zadzwon (tel. jest gdzies w tym watku zapodany) i zarezerwuj sobie aparatament (1-2-3 os.), zarcie etc. Na sali wieloosobowej miejsc jest na zapas. Daj znac podczas rezerwowania, ze jestes od nas. I wpisz sie na liste 'spotkaniowcow' :icon_biggrin: ;) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ... Zadzwon (tel. jest gdzies w tym watku zapodany) i zarezerwuj sobie aparatament (1-2-3 os...Dzień litości dla zwierząt :smile: Telefon do Twierdzy toruńskiej: (56) 655 82 36.Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jak by ktoś podał przy jakiej ulicy jest ta twierdza.Będzie łatwiej trafić po GPS-sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) zostałojeszcze 11 dni do PIEKŁA !!! :icon_mrgreen: :clap: :crossy: ;) :flesje: :icon_mrgreen: Edytowane 12 Marca 2007 przez Barył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Wszystko o miejscu naszego upodlenia jest tu: fort Toruń pzdr Edytowane 12 Marca 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jak by ktoś podał przy jakiej ulicy jest ta twierdza.Będzie łatwiej trafić po GPS-sie.Poda(wa)lem najlepsze namiary dla GPSa, czyli dokladne N i E :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Wspolrzedne dla GPS:N 53 02'25.53"E 18 37'54.61".. i jestescie przed brama wjazdowa :) (plus/minus) Poświęciłem się i znalazłem (posta z namiarami ofkors a nie Fort IV). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Niestety w związku z działalnością moje żony*, nie pojawie sie w Piątek, nie wiem czy w ogóle sie pojawie :) Urodziny syna mam o 13:30 więc jak sie uda to dojade w Sobote wieczorem, jeżeli sie uda :) * żona - słowo pochodzi z dialektu Polanów - zołza, słowo to oznaczało istotę co utrudnia i komplikuje wszystko ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 hmm czy warto mieć żone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Niestety w związku z działalnością moje żony*, nie pojawie sie w Piątek, nie wiem czy w ogóle sie pojawie :) Urodziny syna mam o 13:30 więc jak sie uda to dojade w Sobote wieczorem, jeżeli sie uda :buttrock: * żona - słowo pochodzi z dialektu Polanów - zołza, słowo to oznaczało istotę co utrudnia i komplikuje wszystko :eek: Klaudio przestań narzekać toż to efekty twojej działalności a było się umawiać na randki ciągnąć do wyrka i prosić o rękę ??????????? :biggrin: Niestety w związku z działalnością moje żony*, nie pojawie sie w Piątek, nie wiem czy w ogóle sie pojawie :crossy: Urodziny syna mam o 13:30 więc jak sie uda to dojade w Sobote wieczorem, jeżeli sie uda :clap: * żona - słowo pochodzi z dialektu Polanów - zołza, słowo to oznaczało istotę co utrudnia i komplikuje wszystko :) Klaudio przestań narzekać toż to efekty twojej działalności a było się umawiać na randki ciągnąć do wyrka i prosić o rękę ??????????? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Byłem dzisiaj w forcie, mapka dobra, ale tam gdzie jest mleczarnia lepiej poprostu skręcić na światłach w lewo a nie wypatrywać mleczarni. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Urodziny syna mam o 13:30 więc jak sie uda to dojade w Sobote wieczorem, jeżeli sie uda :biggrin: Mientka faja jestes kolego :icon_mrgreen::)BTW: Planowanie czegos na srodek dnia rozwala caly ten dzien.. :D * żona - słowo pochodzi z dialektu Polanów (..)Polanów, czy moze Polan..? Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Mientka faja jestes kolego :icon_mrgreen::DBTW: Planowanie czegos na srodek dnia rozwala caly ten dzien.. :biggrin:Polanów, czy moze Polan..? O jakie urodziny chodzi? Taką uroczystość przy stole z prezentami urodzinowymi, czy chodzi może o to, że żona ma zaplanowany poród (cesarkę) na piątek o godz. 13.30???Moja rada jest taka: nieważni koledzy, ani koleżanki, ani żona; WAZNY JEST SYN!! Nie spraw JEMU zawodu. Co do mnie to daje ci usprawiedliwienie na ten czas. Spotkamy się kiedy indziej, młodzi jesteśmy - mamy czas. Co do żony... no coż... to nie rodzina, to tylko córka teściowej.................. Edytowane 14 Marca 2007 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Mientka faja jestes kolego :icon_mrgreen::)BTW: Planowanie czegos na srodek dnia rozwala caly ten dzien.. :)Polanów, czy moze Polan..?No cóż, podobnie myśle:) p.s. Co do Polanów to specjalnie tak napisałem :biggrin: Co do żony... no cuż... to nie rodzina, to tylko córka teściowej..................ha ha ha piekny tekst :D Edytowane 14 Marca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Moja rada jest taka: nieważni koledzy, ani koleżanki, ani żona; WAZNY JEST SYN!! Nie spraw JEMU zawodu. A mnie podoba sie fakt ustawienia calej imprezy rodzinnej na 13:30 w sobote :icon_mrgreen: Zapewne dlatego, ze gdyby to bylo w sobote z ranca, to Klaudiusz po poludniu moglby odpalic wrotki w kierunku Torunia; gdyby to bylo w sobote po poludniu, to moglby do Torunia przyjechac w piatek, i choc mialby szanse wrocic to pewnosci by nie bylo.. wiec cos mi sie wydaje, ze lepsza polowa okazala sie lepszym strategiem od swojego lubego, i dlatego nazwalem go mientka faja :lalag: :D (..) młodzi jesteśmy - mamy czas. Ja mam nieco inne podejscie, ale zawsze bylem nieco arodzinny :)Z rodzina sie jest 7 dni w tygodniu, i 365 dni w roku (z wyjatkami oczywiscie). A rozpoczecie sezonu w Toruniu w 2007 r. bedzie tylko jedno jedyne. Tak wiec ja bym tak cala akcje rozegral, zeby byc w Toruniu i jednoczesnie nie spowodowac wojny domowej - czyli ustawilbym urodziny albo na niedziele, albo na sobote wieczor/po poludniu, i sprzedal to jako jedyny mozliwy kompromis. Kompromis - bo zrezygnowalbym z czesci interesujacej mnie imprezy, i tego samego (=elastycznosci) chcialbym od drugiej strony. Wspolne zycie to ciagle kompromisy, nie moze byc tak ze jedna strona ciagnie wszystko pod siebie.. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi