Sienkos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Chodzi mi o linke w hornecie w starszym modelu.Powiedzcie mi co to jest za linka dochodzaca do oslony zebatki? to jest linka obrotomierza? dlaczego tego nie ma w modelach powyzej 2003 roku?Dzieki wielkie za odpowiedz. pozdrawiamBartek Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Sienkos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) według serwisówki to jest linka prędkościomierza. Występuje do modelu PC 34. W PC 36 już tego nie ma. Tu jest zrzut z serwisówki. Edytowane 15 Grudnia 2006 przez capon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Nie ma bo zastosowali elektroniczny predkosciomierz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 dzieki a jak jest ona polaczona w tych modelach powyzej 2003 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 W modelu PC 36 chyba nie ma w ogóle linki. Moim zdaniem (jak napisał Adam M. jest licznik elektroniczny) pewnie jest jakiś impulsator na wałku zdawczym. A może się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 kiedys to bylo przy kolach teraz jest przy walkach? i to dobrze pokazuje? :crossy: mam temu wierzyc no ok :bigrazz: dzieki za pomoc i odpowiedz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi