Vatzeque Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 http://vatzeque.neostrada.pl/olejhaynes.GIF Stopka centralna, bez wkręcania bagnetu, kilka minut po zgaszeniu silnika. Moje 3 grosze..... Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Nie ma znaczenia czy sprawdzasz na kolach, czy na stopce centralnej - wazne zeby robic to stale w ten sam sposob, czyli przed uruchomieniem silnika i bez wkrecania bagnetu ( co tez zreszta jest umowne ).Astarte, calkowicie zgadzam sie z postem Dzikiego YZF - GSom w Polsce przebieg nie rosnie wogole, tyle ze wszystkie pala olej mniej lub wiecej. :bigrazz: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 http://vatzeque.neostrada.pl/olejhaynes.GIF Stopka centralna, bez wkręcania bagnetu, kilka minut po zgaszeniu silnika. Moje 3 grosze..... U mnie Haynes też podaje że na stopce centralnej ale w oryginalnej instrukcji obługi nie ma nic o stopce,jest tylko zapis żeby trzymać moto pionowo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 U mnie Haynes też podaje że na stopce centralnej ale w oryginalnej instrukcji obługi nie ma nic o stopce,jest tylko zapis żeby trzymać moto pionowo :) Też bym się z tym zgodził, bo jak inaczej sprawdzić olej trzymając moto jedną ręką, a drugą kręcić bagnet.Rozkojarzysz się i gleba... chodzi tu o wygodę działania. Niech smar(k) będzie z Wami! :icon_mrgreen: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi