Piotrusgsx Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Kur...., taka sam sytuacja jak z tym trampkiem u Pawła :wink: Widzę że to już trzecia pozycja z katalogu Hiflo którą muszę wykreślić :icon_evil: Skoal - odsyłaj go zgodnie z naszymi ustaleniami a ja zwrócę ci kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Spoko Piotrek, nikt nie ma do Ciebie pretensji, Hiflo dało dupy. Na pocieszenie powiem, że zakładałem dzisiaj łańcuch DID`a z zebatkiami od Was i o dziwo pasował :wink:. To tak na rozluźnienie powiedziałem :icon_evil: Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ja wkładałem oryginał i też odrazu nie wskoczył.Troszke się z nim pogimnastykowałem i spasował.Przynajmniej mam pewność że jest szczelny i nie łapie nic lewego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zobacz czy nie ma w ofercie Meiwy. Pawel ...cholera nie wiem czy ja w takim razie Meiwy nie wkładałem (napewno któryś z tych 2) :icon_mrgreen: wkażdymbądz razie wszedł poprawnie ale myślałem, że zrezygnuje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi