mwichan Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witajcie.!! W mojej Hondzie zauważyłem tulejkę. Liczę się z tym że jak ją wybiję to będe musiał przeprowadzić regulację. Ale czy oprócz regulacji może być jeszcze co innego potrzbene. Może się coś zepsuć?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Tak. Regulacja gaźnika będzie potrzebna. Najlepiej przed regulacją wyczyścić gaźnik.Zepsuć raczej nic się nie powinno, chyba, że będziesz to robił bez głowy. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Czy to jest tulejka zwężająca gardziel gaźnika? Bo jeżeli tak to całkiem możliwe że będzie konieczna wymiana dyszy głównej na większą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 ta tulejka jest juz przy samym kruccu (tym co idzie do gaznika) jeśli będzie się dało bez wymiany dyszy to robię na 100% a inaczej to nie wiem czy dopasuje dysze (wer.japonska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 no więc trzeba by wymienić dysze czy nie? kurde nie mam cyfraka wiec zdjec nie zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Co z tego że wersja japońska. Jakiej firmy masz gaźnik i jaki to model. Nie spotkałem się z gaźnikiem do którego nie dało by rady dokupić dyszy. A jeżeli by tak było w co wątpie zawsze są stare PRLowskie sposoby rozwiercania dysz ! Może wystarczy zmiana poziomu paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Gaźnik sprawdzę jutro jaki. Model motoroweru to Honda Sh50 City Express. Zmieniałem silnik. Ogólnie moto jest 1994 ale silnik za ch. nie wiem. Może już z tych nowszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi