maniek_7 Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 A ja wcale nie traktuje samochodu jako pojazdu tylko użytkowego... moto daje inne wrażenia i auto inne.... i nazwijcie mnie dres, ale BMW M3 jest... prawdziwa rozkosz (kiedyś się tym miałem okazję przejechać... :D )! Ale każdy ma swoje zdanie :D Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 PIkne. Co prawda plastiki ani zadne street`y nie sa w moim guscie, ale ten ma bardzo wdzieczny wyglad. Jak by nie bylo desmopower, no i jeszcze te barwy(bialo-czerwone :D:D:D:D:))........Zycze kazdemu spelnienia chocby jednego najskrytszego marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzzi V11 Opublikowano 26 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2003 Moim zdaniem piękniejsze są wózki sportowe z lat 50-60. Te nowe eeee, kicha. Ale problem w tym ,ze niezle tylko wygladaja do codziennej jazdy wogole sie nie nadaja,sam posiadam Plymouth Barracuda 69r i Cadillac Coupe Deville 59r i daleko im do "normalnych" samochodow ale fakt nie oddal bym ich za zadne pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi