pysiak Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Witam przepraszam ze byc moze zaśmiecam forum ale mam pewne zadanie do zrobienie na wos otóz pani ;/;/ zadała nam zadanie by przeprowadzic wywiad z osobą która wykonuje nie codzienny zawód . Otóż wpadłem żecz jasna na pomysł by przeprowadzic wywiad z osobą lub grupą osób uprawiającą własnie enduro/motocross (chodzi mi o osoby startujące w zawodach) Błagam piszcie na forum (ci którzy chcą mi pomóc z góry) WILEKIE DZIĘKI Edytowane 11 Grudnia 2006 przez pysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Mozesz ze mna przeprowadzic wywiad,ile dostane? :P :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) 1,60 € za każde słowo, a telewizja będzie ? :wink: Edytowane 11 Grudnia 2006 przez enduromaster transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ze mną tez mozesz :D :P Tylko musisz zaplacic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Emanuje z was wszystkich chęć pomocy :P ahh ta motocyklowa bezinteresowność :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Źli motocrossowcy, mordercy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Grudnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Przenieść dyskusję na PWi tam sobie śmiecić. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi