czarczi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 powiem tak w ktm lc2 masz sprawdzony silnik ( bo jest seryjnie montowany w dt 125) wiec i z czescmi nie bedzie najmnijszego problemu moc to jest okolo 5 koni mniej niz w gs 125 ale remoncik robisz raz na 2,5 sezonu ( teraz jest aktualnie 3 szlif!!! wiec cylinder jak nowka ma przejechane 200 km i jest na dotarciu) a w gs raz na sezon to muszisz zrobic remont wiec zobacz ile kasy ci odpada a ja za mojego lc2 chce 5000 tys do negocjacji ( jesli bys sie zglosil przed swietami to oddam go za 4,800 z mijsca ) ale zawsze mozna sie dogadac ;D moje moto ma zalozone nowe plastiki ( z tego samego rocznika i sa one oryginalne ktm za ktore dalem ponad 800 zl ) jest to nowszy rocznik (96) niz ten gs ( ciezko dostac czesci do gs 125) ale zrobisz jak bedziesz uwazal pozdro jak cos to wal na priv i gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Eee, to już lepiej poszukać np. kdx 125 lub rx, taki środek między gs a lc2, albo 4t(dr 350, xlr 250) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 oj troche przesadziles z tymi konikami. Ok. 40 to maja wyczyne wlasnie takie jak YZ itp. Pozdro :icon_question:No o yz mi chodziło ale michal_dh się walnoł przy pisaniu czy i wyszło cyz myślałem że chodzi mu o yz i taką poleciłem :icon_exclaim: Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ktm lc2 a yamaha dt mozecie powiedziec mi czym to sie rozni i co jest lepsze ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ktm lc2 a yamaha dt mozecie powiedziec mi czym to sie rozni i co jest lepsze ? :)to prawie to samo co MTX przedewszystkim :) a tak pozatym to ten KTM jest ładniejszy i ma lepsze zawieszenie od DT no i wogule kostrukcja ramy bardziej sie w teren nadaje. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Z tego co mi sie zdaje to mtx ma tylko 24 km a ten ktm ma troche wiecej ~30 wiec to nie to samo, dt rowniez bo to te same silniki wiec jak to mozna porownywac do mtxa ? MTx nawet nei ma regulowanego tylniego amora ani nie ma rozrusznika Edytowane 13 Grudnia 2006 przez michal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 KTM LC2:troszke bardziej uterenowiona yamaha dt 125Plastyikowy bak,ciut lepszy zawias.Moc po pelnym odbloowaniu oscyluje w granicach 27 koni.Wiele czesci pasuje do dt.Jest to dt w leciutko zmienionym ubraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Cos ktos mi mowil ze KTM wstawil do tego inny gaznik i zaplon i moc jest wieksza niz w dt to prawda? No wiec czy warto wybrac tego kata zamiast dt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 wiec tak w dt (tak juz ci wczesniej pisalem ) jest gaznik MIKUNI 26-27 a w ktm jest DELLORTO 28-29 wiec juz masz inne dawke paliwa( na korzysc oczywiscie) inaczej jest tez zrobione magneto ( wogule ni ma nic wspolnego z magnetem od dt ) co tez plusuje na jakies 1-2 konie (wiec ktm ma okolo 5 koni wiecej jak dt 125 ) czyli kolo 30 w sumie pozdrawiam jesli nie wierzysz popytaj sie enduromastera z forum on ci to wszystko wytlumaczy ps zawias w ktm nie jest CIUT lepszy niz w dt tylko jest ZNACZNIE lepszy niz w dt ( wyobrazasz sobie skoki powyzej 1m na dt bo ja nie a na ktm jest to mozliwe bez najmnijszego problemu , wiem bo moj kumpel djsolo tak na moim skakal i mowil ze bez problemu daje rade ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Jeszcze jedno pytanie jesli mielibyscie wybor to co byscie wybrali z tych motocykli : Rx , Kdx , Lc2 , Dt ?Prosze o wasze odp :notworthy: i z uzasadnieniem dlaczego Edytowane 13 Grudnia 2006 przez michal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zdecydowanie KDX lub RX :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 RX lub KDX, a dlaczego, to poszukaj na forum było o tym sporo :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Bo są lekkie, mają zajebistą zawieche oraz porządne odpierdolenie :]Uzywaj opcji szukaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Jeszcze jedno pytanie jesli mielibyscie wybor to co byscie wybrali z tych motocykli : Rx , Kdx.. Wybrał bym tę która była by bliżej mnie, lub w lepszej cenie, lub w lepszym stanie. LoL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M332358A co myslicie o takim sprzęcie?Wydaje się że, tami ale to już sie okazuje na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi