eloelo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 brawo dla tego pana bo motocykl nieprzecietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Yamaha rulez :crossy: Moja dopiero będzie w przyszłym tygodniu. :( :D :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Gratuluje, fajny sprzęt, powiem nawet, że BARDZO FAJNY SPRZĘT :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 brawo dla tego pana bo motocykl nieprzecietny ej nic sie nie chwaliłeś :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 ej nic sie nie chwaliłeś :crossy:nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) ej nic sie nie chwaliłeś :) co tu do rozumiena ?? poprostu nie chwalił sie że zmienia motrek :bigrazz: edit sorki miałem do strzałka napisać Edytowane 9 Grudnia 2006 przez PINOKIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Pochwale sie wam jak będzie stała w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 gratulacje ,ale ja jednak wole ktm ( wirnosc marce musi byc ;D ) kristi a ile bys chcial za tego ktm exc 400 ?? ( bo jesli w moim przedziale cenowym to moze bym sie skusil )pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Yamaha rulez Dokładnie Yamaha rządzi bez dwóch zdań. Ja sobie kupiłem YZ 125 04 jakieś miesiąc temu,ale chwalic się nie będe,bo nie ma czym :bigrazz: Gratuluję przedewszytskim Kristi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Co Yamaha to Yamaha... dzisiaj dowiedziałem się co potrafi moja Jadźka na torze!! Masakrator w kosmos. PS.Zajebisty motorek. Też miałem kupować WR ale jednak wole zostać przy crossie :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Extraaa sprzęcik ! :biggrin:Jak będzie mnie stac na 2 sprzęty to kupie taką WRkę i cos na ulice :icon_mrgreen: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Pochwale sie wam jak będzie stała w garażu. Nie mów, że to będzie też WR 250f :rolleyes: Nie wiem ale wy chyba kupujecie hurtowo motocykle z kristi_rx125 bo najpierw KLX'y, potem EXC 400 a teraż WR(jeśli twoja to będzie WR) :lalag: Heh, a co po WR... :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Gratulacje rzeczywiscie kozak sprzecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Strzałą za strzałkiem .. pierw bliźniacze KLX, EXC a teraz WR .. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 gratuluje:) świetny motor:P :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi