siwydr Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Dziś kupiłem DR 650 to moje pierwsze endurko już nie moge sie doczekać kiedy wpadne w teren. :crossy: Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Gratulacje, też zaczynałem od DRki, fajne moto :crossy: p.s. www.suzukidr.pl tutaj możesz dużo sie dowiedzieć o DRkach :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Rs fajna sprawa ale wolal bym rse rozrusznik zawsze sie przyda mam do ciebie pare pytan tez chcialem kupic dr rse ale troche sie wachalem i kupilem dominatora moze dlatego ze juz kiedys mialem i wiem co to znaczy honda ale napisz mi jak wrazenia z jazdy tym motorkiem moc jak w terenie czy jest zwinny ja sfoja honde na wiosne sprzedaje i chce kupic albo Xr albo ttr takie z 2001 roku a dr dla kumpla pozdro Ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 gratuluje zakupu, chociaż ja z tym motocyklem mialem sporo kłopotów. A w teren to lepiej nie wpadaj bo to motocykl stworzony raczej do malej turystyki, a w terenie bedziesz mial prolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Gratuluje. Oby Ci bezawaryjnie służyła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Gratulacje :icon_arrow: DR fajna maszynka :icon_arrow: Szrokiej życze :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 jak dla mnie to dr 650 w teren jest ciut za ciezka ,ale gratuluje i zycze milych wypraw ;Dpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 gratki. nie ma jak four stroke ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroMCZ Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Gratulacje!!! Oczywiście jako posiadacz Rs'a bede wychwalał to moto ile wejdzie :biggrin: A tak na poważnie, to napisz ,czy juz sie nauczyles go kopac, bo mi na poczatku troche to zajelo... Moja bezawaryjnie przejezdzila caly sezon (80% teren). Bardzo ją polubiłem , jak się "wjezdzisz" to na pewno dostrzeżesz jej zalety. W teren ciut ciężkawa, ale to w dużej mierze kwestia techniki jazdy i umiejętności , no i oponek :cool: A co do kopniaka, to można miec w d.....e aku, te całe sprzegielka, koleczka od rozruchacza , czyli bardziej niezawodne. Ale niech Ci sie kiedys zaleje, to noga Ci odleci od kopania... :icon_razz: No i buty... bo jak Ci odbije, to moze byc niezłe kuku :flesje: Nie dodawaj gazu przy kopaniu, bo tak wlasnie sie stanie... Niech Ci słuzy jak najdłużej i pamietaj, zeby sie na pocatku nie zniechecac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 dobry wybór, bo masz moto :flesje: ja również zaczołem od DR-ki 650 i bardzo dobrze ją wspominam. po lasach śmigała jak szalona gorzej jak zakopała się w błotko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Jak w teren to dr 125 albo 350 raczej. Chociaż motor najlżejszy z klasy <600 ccm to fakt, że stworzony do turystyki niekoniecznie po drogach utwardzonych ale raczej drogach. Niemniej maszyna jak trzeba i napewno będziesz happy. Zamontuj 3 kuferki, dziewczyna jako plecak i wal gdzie cię poniesie :flesje: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Gratulacje, też zaczynałem od DRki, fajne moto :) p.s. www.suzukidr.pl tutaj możesz dużo sie dowiedzieć o DRkach :biggrin:dzięki Gratulacje!!! Oczywiście jako posiadacz Rs'a bede wychwalał to moto ile wejdzie :biggrin: A tak na poważnie, to napisz ,czy juz sie nauczyles go kopac, bo mi na poczatku troche to zajelo... Moja bezawaryjnie przejezdzila caly sezon (80% teren). Bardzo ją polubiłem , jak się "wjezdzisz" to na pewno dostrzeżesz jej zalety. W teren ciut ciężkawa, ale to w dużej mierze kwestia techniki jazdy i umiejętności , no i oponek :cool: A co do kopniaka, to można miec w d.....e aku, te całe sprzegielka, koleczka od rozruchacza , czyli bardziej niezawodne. Ale niech Ci sie kiedys zaleje, to noga Ci odleci od kopania... :) No i buty... bo jak Ci odbije, to moze byc niezłe kuku :) Nie dodawaj gazu przy kopaniu, bo tak wlasnie sie stanie... Niech Ci słuzy jak najdłużej i pamietaj, zeby sie na pocatku nie zniechecac.nie naucze sie kopać bo nie ma kikstartera ten model jest już z rozrusznikiem :wink: Jak w teren to dr 125 albo 350 raczej. Chociaż motor najlżejszy z klasy <600 ccm to fakt, że stworzony do turystyki niekoniecznie po drogach utwardzonych ale raczej drogach. Niemniej maszyna jak trzeba i napewno będziesz happy. Zamontuj 3 kuferki, dziewczyna jako plecak i wal gdzie cię poniesie :buttrock:bardzo chętnie ale pozbyłem sie prawka na 3 latka :banghead: Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) ile miales %o ?? czy z innego powodu ?? p.s 125 to sie nawet na ryby nie nada , a 350 od biedy popyrkac mozna , 600 to prawdziwe bestie, czujesz ze jedziesz i nie takie ciezkie jak 650 :buttrock: Edytowane 7 Grudnia 2006 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 ile miales %o ?? czy z innego powodu ?? p.s 125 to sie nawet na ryby nie nada , a 350 od biedy popyrkac mozna , 600 to prawdziwe bestie, czujesz ze jedziesz i nie takie ciezkie jak 650 :buttrock:Powód inny bardzo przykry. :buttrock: Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) ejo jak juz jest temat o drce to zamienil bym sie mam dominatora i zamienil bym sie na dr650rse powyzej 91 roku NX w dobrym stanie wszystko ok pozdro Ninja jak co to na gg Edytowane 8 Grudnia 2006 przez ninjabike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi