Jackuzy Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ja też mam Trail Tech Vapora :) Polecam bardzo, poza obrotami i szybkim odświeżaniem prędkości ma tez wskaźnik temperatur, sziftlampki i masę pierdół :) ale jego cena jest nieporównywalnie wyższa z przeciętnym licznikiem rowerowym... Warto się jednak zastanowić nad takim zakupem chociażby ze względu na wygodę używania i ilość dodatkowych funkcji ;) http://www.bikepics.com/pictures/1593914/ tak wygląda u mnie ;) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Cena naprawdę powala na kolana :icon_eek: ,ale jest super.Na razie zamontuje rowerowy a jak dozbieram kasy rzucę się na VAPORA,albo taki jest trochę tańszy a pewnie ma takie same funkcje http://www.quadshop.pl/show.php?id=7812 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No własnie nie ma takich samych funkcji :D :P Vapora opłaca się kupować w stanach i ciągnąc do nas.... ja mojego dostałem za $120 ;) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 crossmen7 Kup sobie licznik SIGMA BC 906, posiadam taki w swoim motorze i spisuje się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 po sobie zauważyłem że najważniejszy jest przejechany dystans, później godzinka i na końcu prędkość . ktoś z was w ogóle jest w stanie zerknąć na jakich obrotach jedzie w terenie ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Ja kupiłem Vapora bo chciałem mieć wskaźnik temperatury cieczy chłodzącej. Nie mam automatycznego włącznika wiatraka więc ustawiam sobie włączenie żóltej kontrolki w liczniku przy temperaturze 92 st. C i teraz wiem kiedy włączyć wentylator przyciskiem. Taki bajer ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Ja kupiłem Vapora bo chciałem mieć wskaźnik temperatury cieczy chłodzącej. Nie mam automatycznego włącznika wiatraka więc ustawiam sobie włączenie żóltej kontrolki w liczniku przy temperaturze 92 st. C i teraz wiem kiedy włączyć wentylator przyciskiem. Taki bajer ;). Heheh i to jest dokładnie taki sam powód jak mój :) po stracie zegarów, szukałem różnych opcji ale najbardziej zależało mi na temperaturze i obrotach.... :D padło na Vapora bo akurat była okazja go kupić .... a ze miał wszystko co potrzebne? w terenie mnie osobiście przydaje się zerknąć na jakich obrotach jadę, w dwutakcie przydatna sprawa (poza słuchem oczywiście) wiedzieć czy musisz mocno odkręcić żeby przeskoczyć przez "próg mocy":P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi