damian-kmx Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 no i jest jeszcze GAS GAS EC 250/300 ale nie wiele wiem na temat tego moto jak z awaryjnoscia, zawiecha itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 ta jadzie juz wczesniej widzialem i jak najbardziej biore ja pod uwage ale znalazlem exc 250 2t z 2005 r model 2006 i ma przejechane 180 km w bdb stanie za okolo 9,000 zl , tylko jest za granica dlatego szukam osoby ktory by zadzownila i popytala sie o pare rzeczy podro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M312365 ta Yamaha to mojego kumpla motocykl,jak chcecie cos wiedzieć to walić na PW,gg.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 ta jadzie juz wczesniej widzialem i jak najbardziej biore ja pod uwage ale znalazlem exc 250 2t z 2005 r model 2006 i ma przejechane 180 km w bdb stanie za okolo 9,000 zl , tylko jest za granica dlatego szukam osoby ktory by zadzownila i popytala sie o pare rzeczy podroHehe, znam takie okazje. Wydałem tylko kase na tel i nic wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 czyli nie warto sie w to pakowac??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Do tych 9k zl (o ile to nie jakas lipa i jeszcze stracisz kase na jakies zaliczki) dojdzie ci jeszcze koszta transportu + koszt rejestracji (z 700zl). Lepiej juz kup ta YZ-te co ci Pomyk polecil :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dokładnie-masz kasę, to leć zobaczyć tą YZ i jak dobra to ją BIERZ, a nie zawracaj sobie głowy jakimiś nieprawdopodobnymi szokami cenowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi