piwo Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Szanowni,Rozebrałem motor i robiłem przy nim sporo rzeczy. Między innymi zamówiłem nowe króćce. Przyszły - piękne nowe i ... nie pamiętam jak je zamontować. :smile: Jeden ma takie podwójne wyjście a drugi pojedyńcze. Czy jest szansa, żeby to jakoś sfotografować, albo opisać obrazowo jak dla ... mnie ?? :cool: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Dzięki !!!! Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Piwo,pewnie Ci chodzi ,nie jak, tylko ,który z której strony :cool: . Niestety ja nie wiem ,ale koledzy pewnie sie zaraz odezwą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Dokłądnie tak ! Skąd wiedziałeś ?? :D Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Wejdź na bikepics.com i tam znajdziesz masę fotek swego sprzętu i może na którejś będzie to ujęte.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Wejdź na bikepics.com i tam znajdziesz masę fotek swego sprzętu i może na którejś będzie to ujęte.pozdro nic z tego - patrzyłem Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Piwo ,juz wiem .Znalazłem na zdjeciu.Ten króciec z dwoma wyjsciami po lewej stronie. Powodzenia w montażu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 no to dziękuję Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś problemy z motocyklem to zadzwoń pod ten numer: 888451372 ten człowiek wie o Virago wszystko :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 ... a kim jest ten człowiek i gdzie mogę go poznać ? I czy wyraził zgodę na podawaniejego numeru na forum publ ? Bo szczerze mówiąc mimo dużego problemu nie wyobrażam sobie, ze zadzwonię do człowiek ai powiem, ze nie wiem wprawdzie jak się nazywa i kim jest, ale na forum podano mi jego nr telefonu :icon_evil: ale dizękuję w każdym razie Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ma na imie Maciek - jest to człowiek który zajmuje sie naprawą motocykli i wg mnie jest mistrzem świata w tej kwestji :flesje: Jeśli bys dzwonił to powiedz,że masz numer od Przemka z Opoczna - napewno się nie obrazi a jak będzie mógł to pomoże. Pochodzi z Ryk ale często bywa w Warszawce Jest naprawde DOBRY POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ma na imie Maciek - jest to człowiek który zajmuje sie naprawą motocykli i wg mnie jest mistrzem świata w tej kwestji :D Jeśli bys dzwonił to powiedz,że masz numer od Przemka z Opoczna - napewno się nie obrazi a jak będzie mógł to pomoże. Pochodzi z Ryk ale często bywa w Warszawce Jest naprawde DOBRY POLECAM Super :D i po takich wyjaśnieniach mogę z czystym sumieniem zapisać i w razie czego nękac człowieka telefonicznie :D Dziękuję :) Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 A proszę bardzo - ciesze się,że moge pomóc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 http://www.yamaha-motor.com/sport/parts/home.aspx później proceed to parts catalog wybierasz motorcycles, rok prod i model i masz wszystko jak na dłoni. To tak na przyszłość ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 http://www.yamaha-motor.com/sport/parts/home.aspx później proceed to parts catalog wybierasz motorcycles, rok prod i model i masz wszystko jak na dłoni. To tak na przyszłość :biggrin: Dzięki - bardzo fajna lina :icon_razz: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi