jaro210 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Witam ma r6 i postanowilem zmienic kierunki na ladne diodowe ale teraz mam problem bo one maja tylko razem 2 W a orginalne razem 42W i cały czas migaja bardzo szybko co zrobic ????? Edytowane 5 Grudnia 2006 przez jaro210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dodatkowy elektroniczny przerywacz kierunkowskazów KOSO dostępny na www.mieloch.pl - Właśnie mam takiego u siebie na biurku, dzisiaj przyszedł hehe. Koszt -55zł w tym już jest koszt przesyłki. Pozdro :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 a co zrobić gdy kierunkowskazy migają i po chwili się zacinają i świecą się ciągłym światłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Wymienic przerywacz :) Miałem to samo kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi