lowrider Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witam poszukuje jak w temacie. jakiegos nie za drogiego speca z wawy. znacie ogólnie ten alarm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Polecam ul. Wiertnicza 162, w podwórku. Zakładali mi Autoalarm do Hondzi i jestem zadowoly, nawet odpalanie mam z pilota - nie wiem po co :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Witam poszukuje jak w temacie. jakiegos nie za drogiego speca z wawy. znacie ogólnie ten alarm? ...meta system legos 3 to alarm rekomendowany przez suzuki ...co do speca to sprawdz tu: http://www.bosmotorcycles.pl/ :clap: tam szukaj czlowieka o imieniu Pawel... zamontowal on dziesiatki (jesli nie setki) takich alarmow wlasnie w motocyklach z Hamamatsu... ...ewentualnie sprawdz elektryka ...p. Dębski 501-194-934... niestety nie moge sobie przypomniec gdzie on urzeduje... chyba na Bitwy Warszawskiej pozdr, w Edytowane 5 Grudnia 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Polecam ul. Wiertnicza 162, w podwórku. Zakładali mi Autoalarm do Hondzi i jestem zadowoly, nawet odpalanie mam z pilota - nie wiem po co :biggrin: A nie Motoalarm? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 A nie Motoalarm? :flesje: Hi hi hi no w sumie powinno być Motoalarm :biggrin: I tak właśnie tworzy sie świecka tradycja :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witam poszukuje jak w temacie. jakiegos nie za drogiego speca z wawy. znacie ogólnie ten alarm?To jest ogłoszenie w sam raz dla złodzieja znającego się na alarmach.Zamontuje a potem ma twoje dane i napewno będzie wiedział jak odblokować.To tyle pesymizmu a poza tym jeśli zrobisz to w znanym porządnym warsztacie to powinno być ok.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witam poszukuje jak w temacie. jakiegos nie za drogiego speca z wawy. znacie ogólnie ten alarm? ...meta system legos 3 to alarm rekomendowany przez suzuki ...co do speca to sprawdz tu: http://www.bosmotorcycles.pl/ :flesje: tam szukaj czlowieka o imieniu Pawel... zamontowal on dziesiatki (jesli nie setki) takich alarmow wlasnie w motocyklach z Hamamatsu... Jak chcesz nr koma Pawła to wal do mnie na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowrider Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 no dobra.sprawa zamknieta;)umowilem sie juz na montaz.dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi