czarczi Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 mam pytanie gdyz z tego co wiem to ssanie polega da dodatkowej dawce paliwa ,a w moim ktm lc2 125 jak i zarowno kolegi ktm exc 250 2t jest tak , ze to dawka powietrza jest zwiekszana :lapad: ,moze to ktos wytlumaczyc??i czy napewno tak jest ??pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Hmpf... Nie bede wnikal skad wiesz takie rzeczy ze dostaje wiecej powietrza a nie paliwa ale jak dla mnie to wiecej powietrza-> wiecej tlenu -> latwiejsze spalenie :lapad: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 No niestety, na zimno to musi byc wiecej benzyny wiec mysle ze ci sie cos pozjaczkowalo. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 jak włączałem ssanie w exc to otwierał się dodatkowy kanał powietrza obok przepustnicy, żadnego zaworka iglicowego nie stwierdziłem chyba że miałem jakiegoś precla na oku ale wątpie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znafca Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Tak ale ten kanał ma też połączenie z rurką paliwową ( w komorze pływakowej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi