Ali50 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 i tak mam tyle kasy na komie ze 1 zet mi nic nie zrobi.POSZLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 trzeba sie wspierac wiec i ja puszczamSWIETNA AKCJA :icon_question: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembik Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 ja jestem w uk i tel mam w o2 niestety nie idzie wyslac sms a z checia bym pozbyl sie jakiegos funcika...ale juz niedlugo jade na swieta do domu to napewno wysle.pozdr wkoncu w kraju i esemesik polecial.... a nawet dwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 cyk cyk cyk..... poszło :biggrin: popieram cos takiego :crossy: pozdro Borsukles :flesje: :banghead: :bigrazz: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Był program ostatnio w TVN z udziałem Natalii. Podobno wszystko z jej zdrowiem zmierza ku lepszemu. Hmmm.... dziękowala publicznie w imieniu swoim i innych potrzebujących dzieciaków :icon_mrgreen: To miłe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-049 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 poszło parę razy--popieram akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Natalka zebrała ponad.....2000000 ZŁOTYCH (PLN)A wiecie co ? W tej kwocie jest też nasza niemała zasługa - zajebiś* mnie cieszy, że Natalka dostała szansę na ŻYCIE. A jeszcze bardziej, że to także, dzięki WAM - przyjaciele. 7126 - FUNDACJA lub POMAGAM. Na pomoc czekają inne dzieciaki. z pozdrowieniami BORSUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 ja to wszystkie telefony domownikó zebrałem i powysyłałem. az czuje sie ze nacos sie przydałęm:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 wyslalem :wink: popieram takie akcjie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Natalko jesteśmy z TOBą.....żYCZYMY ZDROWIA.......SMS poszedł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Borsuk -szacun... ..poszłoooo... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobB. Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Brawo Borsuk, oczywiście poparłem ;) PozdrawiamRobB. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal LBL Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 oczywiscie poszło, szczerze mówiąc nie wiem czemu, ale przez chwile sie zawahałem nad wysłaniem, ale jak sobie pomyślałem że ten moj sms może w czym kolwiek pomóc Natalce to opłaca sie go wysłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Też się chętnie przyłącze, wkoncu to tylko złotówka:) Poszło-==-> :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusz Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Poszło. Jeżeli sami sobie nie będziemy pomagać, to kto nam pomoże..... Takie dziwne czasy nadeszły..... :) :crossy: :P :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi