pepe Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam Cię ,Czy ewentualnie planujecie jakąś kawkę po "upuszczeniu krwi"? :P jeśli tak to o której się zbieracie i w której placówce? Zbiórka jest na ul. Saskiej 63/75 na Saskiej Kępie w Warszawie. Z powodu specyfiki sytuacji tzn możliwości przychodzenia o dowolnej porze (8.00 - 13.00) kawka przewidziana jest na miejscu z automatu lub ew. w podgrupach wzajemnej adoracji. Ale będą rozdawane różne drobiazgi a męska, heteroseksualna część dawaczy, dzięki inwencji staruszków z EKG, będzie miała wyjątkowo przyjemne oddawanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Zbiórka jest na ul. Saskiej 63/75 na Saskiej Kępie w Warszawie. Z powodu specyfiki sytuacji tzn możliwości przychodzenia o dowolnej porze (8.00 - 13.00) kawka przewidziana jest na miejscu z automatu lub ew. w podgrupach wzajemnej adoracji. Ale będą rozdawane różne drobiazgi a męska, heteroseksualna część dawaczy, dzięki inwencji staruszków z EKG, będzie miała wyjątkowo przyjemne oddawanie :biggrin: Bede w piątek około 9.00 lub trochę po. Potem kawka oczywiście w ścisłym gronie różańcowym :notworthy: Hm...A dla kobitek EKG nic nie przewidziało? Tylko męska część ? Kurczak blady, ależ dyskryminacja :biggrin: Pozdróweczka, pszczolisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Znając EKG to ja rozumiem, że ta męska część to będzie oddawać niekoniecznie krew... :-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Dzięki wszystkim nielicznym za przybycie :clap: PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Dzięki wszystkim nielicznym za przybycie :clap: PP Piękne dzięki ,Pawełku za zorganizowanie kolejnej edycji MBK :icon_biggrin: Super było się spotkać, pogadać ( choć trochę) i powampirzyć ( jak to mówi mój serdeczny przyjaciel) :biggrin: Mam nadzieję, że tym razem spotkamy się na motospacerku :wink: Sciskam, owad miodopędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 [...]spotkamy się na motospacerku :wink: Taaaaaaaaa :icon_mrgreen: Ciekawe kiedy :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Taaaaaaaaa :icon_mrgreen: Ciekawe kiedy :eek: Michaś z Tobą zawsze, łobuzie jeden:icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfinia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 i ja postanowiłam dołączyć się do tej akcji nigdy jeszcze oddawałam dobrowolnie krwi,wiec mam nadzieje ze wstepne badania przejde-choróbska na szczescie omijaja mnie bokiem :notworthy: najwczesniej bede mogła dopiero w grudniu, i tylko sobota nie znam wawy i jesli ktos z forum tez sie wybiera w ktoras sobote to prosze o kontakt ;) trzymajcie sie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) i ja postanowiłam dołączyć się do tej akcji nigdy jeszcze oddawałam dobrowolnie krwi,wiec mam nadzieje ze wstepne badania przejde-choróbska na szczescie omijaja mnie bokiem :notworthy: najwczesniej bede mogła dopiero w grudniu, i tylko sobota nie znam wawy i jesli ktos z forum tez sie wybiera w ktoras sobote to prosze o kontakt ;) trzymajcie sie ciepło Hej, surfinia :icon_biggrin: Jak dotrzesz do W-wy, daj znać na tel:692-415-829. Mozesz dryndnąc dzień wcześniej, umówimy się i chętnie zostanę Twoim przewodnikiem do Stacji Krwiodawstwa na Saskiej :icon_biggrin: Pozdróweczka, owad miodopędny :icon_biggrin: Edytowane 19 Listopada 2008 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 No tak, nam facetom nie wypadalo deklarowac sie z oferta, bo ............ zaraz bylyby jakies glupie teksty :banghead: Co bysmy bez owada zrobili ............. :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 No tak, nam facetom nie wypadalo deklarowac sie z oferta, bo ............ zaraz bylyby jakies glupie teksty :banghead: Co bysmy bez owada zrobili ............. :icon_razz: Michaś, nie dam się sprowokować. Poggadamy....wieczorkiem :icon_razz: :icon_biggrin: To nie dział wzajemnej adoracji. :icon_mrgreen: Pozdróweczka, pszczolisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfinia Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Dzieki :biggrin: Pszczółko napewno skorzystam z Twojego przewodnictwa... po naszym ksiestwie warszawskim :smile: odezwe sie z poczatkiem grudnia hooop hooop ...... może ma ktoś jeszcze ochote się dołączyć do naszego mini roju :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Ponieważ zbliża się koniec roku jest więc ostatnia szansa na uzyskanie możliwości odpisania oddanej krwi jako darowizny od podatku za 2008 rok. W zwiazku z powyższym zapraszam wszystkich chętnych i mogących 17 grudnia do RCKiK w Warszawie na ul. Saską od godz. 8.00 Atrakcją (szczególnie dla dziewcząt ale nigdy nic nie wiadomo) będzie kolega Florek, który opowie nam o najnowszych metodach upraw tulipanów. * Oczywiście pamiętajcie o podaniu w rejestracji hasła 777. Strona RCKiK w W-wie Edytowane 9 Grudnia 2008 przez pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 hmm... już miałam sobie odpuścić w tym roku, ale obietnica opowieści o uprawie bady... yyy znaczy kwiatków mnie przekonało ;) Tak więc w środę raniutko stawiam się na miejscu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Po pierwsze przegapiłem temat Po drugie oddawałem 24 października i dopiero w wigilię mogą mnie kolejny raz odessać...... coś sie nie mogę z Wami spotkać na Saskiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi