Skocz do zawartości

Bank Krwi - Warszawa, Mazowsze

pepe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Cię ,Czy ewentualnie planujecie jakąś kawkę po "upuszczeniu krwi"? :P jeśli tak to o której się zbieracie i w której placówce?

Zbiórka jest na ul. Saskiej 63/75 na Saskiej Kępie w Warszawie. Z powodu specyfiki sytuacji tzn możliwości przychodzenia o dowolnej porze (8.00 - 13.00) kawka przewidziana jest na miejscu z automatu lub ew. w podgrupach wzajemnej adoracji. Ale będą rozdawane różne drobiazgi a męska, heteroseksualna część dawaczy, dzięki inwencji staruszków z EKG, będzie miała wyjątkowo przyjemne oddawanie ;)

Zbiórka jest na ul. Saskiej 63/75 na Saskiej Kępie w Warszawie. Z powodu specyfiki sytuacji tzn możliwości przychodzenia o dowolnej porze (8.00 - 13.00) kawka przewidziana jest na miejscu z automatu lub ew. w podgrupach wzajemnej adoracji. Ale będą rozdawane różne drobiazgi a męska, heteroseksualna część dawaczy, dzięki inwencji staruszków z EKG, będzie miała wyjątkowo przyjemne oddawanie :biggrin:

Bede w piątek około 9.00 lub trochę po. Potem kawka oczywiście w ścisłym gronie różańcowym :notworthy:

Hm...A dla kobitek EKG nic nie przewidziało? Tylko męska część ? Kurczak blady, ależ dyskryminacja :biggrin:

Pozdróweczka, pszczolisko

Dzięki wszystkim nielicznym za przybycie :clap:

PP

Piękne dzięki ,Pawełku za zorganizowanie kolejnej edycji MBK :icon_biggrin: Super było się spotkać, pogadać ( choć trochę) i powampirzyć ( jak to mówi mój serdeczny przyjaciel) :biggrin:

Mam nadzieję, że tym razem spotkamy się na motospacerku :wink:

Sciskam, owad miodopędny

i ja postanowiłam dołączyć się do tej akcji

nigdy jeszcze oddawałam dobrowolnie krwi,wiec mam nadzieje ze wstepne badania przejde-choróbska na szczescie omijaja mnie bokiem :notworthy:

najwczesniej bede mogła dopiero w grudniu, i tylko sobota

nie znam wawy i jesli ktos z forum tez sie wybiera w ktoras sobote to prosze o kontakt

;) trzymajcie sie ciepło

i ja postanowiłam dołączyć się do tej akcji

nigdy jeszcze oddawałam dobrowolnie krwi,wiec mam nadzieje ze wstepne badania przejde-choróbska na szczescie omijaja mnie bokiem :notworthy:

najwczesniej bede mogła dopiero w grudniu, i tylko sobota

nie znam wawy i jesli ktos z forum tez sie wybiera w ktoras sobote to prosze o kontakt

;) trzymajcie sie ciepło

Hej, surfinia :icon_biggrin:

Jak dotrzesz do W-wy, daj znać na tel:692-415-829. Mozesz dryndnąc dzień wcześniej, umówimy się i chętnie zostanę Twoim przewodnikiem do Stacji Krwiodawstwa na Saskiej :icon_biggrin:

Pozdróweczka, owad miodopędny :icon_biggrin:

Edytowane przez pszczola35

No tak, nam facetom nie wypadalo deklarowac sie z oferta, bo ............ zaraz bylyby jakies glupie teksty :banghead:

Co bysmy bez owada zrobili ............. :icon_razz:

Michaś, nie dam się sprowokować. Poggadamy....wieczorkiem :icon_razz: :icon_biggrin:

To nie dział wzajemnej adoracji. :icon_mrgreen:

Pozdróweczka, pszczolisko

Dzieki :biggrin: Pszczółko

napewno skorzystam z Twojego przewodnictwa... po naszym ksiestwie warszawskim :smile:

odezwe sie z poczatkiem grudnia

hooop hooop ...... może ma ktoś jeszcze ochote się dołączyć do naszego mini roju :biggrin:

pzdr

• 3 tygodnie później...

Ponieważ zbliża się koniec roku jest więc ostatnia szansa na uzyskanie możliwości odpisania oddanej krwi jako darowizny od podatku za 2008 rok.

W zwiazku z powyższym zapraszam wszystkich chętnych i mogących 17 grudnia do RCKiK w Warszawie na ul. Saską od godz. 8.00 Atrakcją (szczególnie dla dziewcząt ale nigdy nic nie wiadomo) będzie kolega Florek, który opowie nam o najnowszych metodach upraw tulipanów. *

Oczywiście pamiętajcie o podaniu w rejestracji hasła 777.

Strona RCKiK w W-wie

Edytowane przez pepe