Zyjo Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam!Tak jak w temacie, potrzebna mi jest informacja ile oleju należy wlać do teleskopów przednich K-750, właśnie powymieniałem uszczelniacze i na nowo składam przód.Nigdzie takiej informacji nie mogę znaleźć, może ktoś z was mi pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Do Urala teleskopowego podają 130ml. Tylko tyle jestem w stanie pomóc. Nie wiem jednak, czy budowa amortyzatorów jest taka sama :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 instrukcja Dniepra podaje: Pioro widelek przednich 0,13 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Z tego co posprawdzałem w książkach i z tego co zrozumiałem Ural, Dniepr i Kasia mają budowę podobną, lać trzeba tyle samo. Zatem tak jak pisaliśmy: 0.13l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Ja wlałem 130ml oleju do amortyzatorów i chodzi jak trza :) Zapomniałem dodać ja posiłkuję się wraz z kumplem książką "Cieżkie motocykle radzieckie" R.dmowskiego i j. Winiarskiego, cześć rzeczy jest tam dobrze opisana w tym amortyzatory przednie i tylne. Pozdrawiam Edytowane 4 Grudnia 2006 przez motozgrzyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ta książka to obowiązkowa pozycja dla użytkowników radzieckiej technologii :P. Niestety, jest dość powierzchowna, nie da tyle, co ruska kniga o rjemontach w garażje :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 A co to za książka? Nigdy się z nią nie spotkałem :| poproszę więcej słów o niej :icon_twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=147168242W sam raz dla początkujących rusofili. Gdy jednak potrzebne są dokładniejsze wymiary, rysunki... Trzeba sięgnąć do radzieckiej literatury. Od siebie dodam, że cena na allegro jakaś wysoka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyjo Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Witam!Ja obserwowałem aukcje gdzie ta książka była w leprzej cenie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=147609612 Ale już się skończyła, może będzie ponownie od tego sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi