Skocz do zawartości

Gogle

Rekomendowane odpowiedzi

dziwi mnie czemu wszyscy narzekaja na zolte szybki.

Ja tam smigam w goglach UVEX'a (narciarskie) z zoltymi szybkami i odpowiadaja mi. jezdze raczej po lasach i czy dzien czy wieczor to nie przeszkadzaja mi.

A juz wypowiedzi ze "jak wjezdzam do lasu to sciagam bo sie nie da jezdzic" to mnie smiesza.....

Nie jezdzilem nigdy w Scott'ach ale tez jezdze w okularach i te narciarskie co mam idelnie pasuja mi pod ramki i nie przeszkadzaja. nie wiem jak to w tych typowo enduro goglach by bylo.

No ale czy jade w lesie w goglach z kolorowa szybka czy to bez gogli to nie widze duzej roznicy miedzy widocznoscia w zoltych szklach czy bez....

Nie wiem jak zolte ale w pomaranczowych narciarskich co mialem wczesniej nie moglem jechac :/ Wynikalo to tylko z tego ze obraz byl jakis taki nieostry i ogolnie trudno bylo wychwycic elementy takie jak dolki, galezie itp. Z tego wlasnie powodu zmienilem na Scotty z normalna przezroczysta szybka. POZDRO

Pozdrawiam.

• 9 miesięcy temu...

Czy gogle podlegają jakiejś gwarancji bo ewidentnie kupiłem gówno :/ Scott 89X LS szybka pękła w 2 miejscach od nowości były tam ryski z 1mm myslałem że tak ma być dzisiaj biore gogle po jeździe a tu całe pęknięte wyciągnełem tą szybke i patrze że wszędzie sie porobiły takie mikro ryski i pewnie nie długo będą pekać, jak nie ma gwarancji to jaka szybke kupić http://www.fmx.pl/prod_179_Pojedyncza_szyb...n_serii_80.html a tutaj link do rozwalonych goli(nie zgiałem ich ani nic nawet nie wiem kiedy to sie stało) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fdba57066706753b.html