Jimmy Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 w sendzie tylne kolo jest 18 przod jest wieksze ale niewiem jaki wymiar dokladnie, co sadzicie o tym zeby z orginalnego kola wyjac cala piaste tarcze itd. i zalozyc obrecz z innego motoru (oczywiscie zmienic szprychy),??no i mam pytania:1.czy wogole oplaca sie to robic?2.jak tak to z jakiego moto wziac obrecz?myslalem o tylniej z mz da rade?3.czy bedzie to trwale?wydaje mi sie ze tak, ale co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Obręcz od Jawy 350 rozmiar 18.Koszt nie duży a w takim moto napewno ta felga wytrzyma, znam goscia co ma tak zrobione w HM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 i dobrze sie to sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Wydaje mi sie, ze lepiej kupic Sendę SM :icon_mrgreen:Gdybys chciał zrobic to porzadnie to wyjdzie na to samo -> kupno SM czy Rki i przeróbki na SM :crossy: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 ale zalozmy ze sende juz mam, a nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 ja sie chetnie wymienie na twoje kola za rasowe kola supermoto 17" i oponki dorzuce slicki + kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 czaju ale te kola sa od sendy czy czegos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 te kola sa od sherco 50 praktycznie to samo co senda.... Jedynie mozwliwe ze tzreba bedzie sobie dotoczyc tuleje dystansowe, ale to koszt 10zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 jak kupie sende to sie dogadamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Odpowiem Ci na pytanie:Koło z przodu ma 21 a jeśli zmienisz tylko koła to nie będziesz miał takiego samego moto co sm. Po pierwsze SM ma twardsze zawieszenie od Enduro(wiem bo kolega ma) a po drugie to SM ma wiekszą tarcze cham. z przodu. Pozdrawiam PS. dlaczego myślisz juz o przeróbce jak jeszcze nie masz sendy??Kase sobie zostaw . Nie kupuj sobie kół. Bo moze sie okazac że tą kase będziesz musiał przeznaczyc na naprawe/kosmetykie moto:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 dobra dobra ale w temacie chodzilo o kolo a znowu jak na tym forum bywa, zaraz zacznie sie debata jakie moto kupic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 No bo wymysliles jakas glupote i ludzie chca ci to wybic z glowy. Tak jakbym szukal motocykla i wybralbym GS500 do latania w terenie tylko troszke bym go sobie przerobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 ale ja niechce uzywac tego jako prawdziwego supermoto, bo wiadomo ze sie niebedzie nadawac, enduroguy uwazasz ten pomysl za glupi. no to ok, ale niemusimy znowu schodzic z tematu, tak jak w kazdym innym !!bo zaraz znowu wszyscy beda sie klucili jak w kazdym innym temacie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jimmy płacą ci za spamowanie w tym temacie?Jeżeli się nie myle, to jest to twoje drugie 'konto' na forum, a masz juz tyle postów, co niejeden osobnik, który przebywa tu od min.2 lat (?). Uspokój się, człowieku...Za bardzo wybiegasz w przyszłość. Już o przeróbkach na SM. A sima jeszcze nie sprzedałes...Spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 a akurat taka przerobke chce zrobic kolega w swojej sendzie, zapytalem tylko co o tym sadzicie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi