Martus Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Chcialabym zalozyc amortyzator skretu do swojego horneta 900 z 2002 roku. Nie moge znalesc zadnych inormacji na temat tego montazu. Nie wiem nawet jaki amotryzator kupic i czy jest mozliwe zebym mogla zrobic wszystko sama? Dzieuje z gory za rady. Wiem ze Hornet 900 to nie jest popularny motorek na tym forum ale moze ktos bedzie mogl mi pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahor Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Sam zamierzam założyć amorek, jak będę miał "nagły przypływ kasy". Znalazłem coś takiego http://sklep.scigacz.pl/amortyzator-skretu...net-p-3317.html . Jest razem z mocowaniem, więc nie powinno być większych problemów z montarzem Cytuj 654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Sam zamierzam założyć amorek, jak będę miał "nagły przypływ kasy". Znalazłem coś takiego http://sklep.scigacz.pl/amortyzator-skretu...net-p-3317.html . Jest razem z mocowaniem, więc nie powinno być większych problemów z montarzemnie kupujcie LSL bo to scierwo. slyszalem wiele niepochlebnym opinii. jak chcecie przyoszczedzic to najlepiej kupic jakiegos uzywanego ohlinsa i oddac do regeneracji (koszt ok 200zl) no i dokupic zestaw mocujacy. wyjdzie tyle samo a polka sporo wyzsza. albo hyperpro. grandysi powinni miec w podobnej cenie co LSL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Amorki skrętu są proste jak budowa cepa, czy będzie to LSL czy OHLINS, bebechy są prawie identyczne. Grzechem LSL jest słabej jakości olej, wystarczy go wymienić i juz robi robotę, wiem bo sam uzywam LSL-a i na początku miałem z nim pewne problemy. Nie warto płacić tylko za ładny (złoty) kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahor Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Jaki olej masz na mysli? Na razie nie kupuje, ale może coś się dowiem na ten temat. Cytuj 654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Zastosowałem olej o lepkości 70w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi