enduromaster Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 na dyszy jest wybity symbol :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 rozbierałem obydwa gazniki bo myslałem ze ze starego dysze wsadze do tego 17mm ale niestety nieda sie...i na tym standardowym 14mm na dyszce było wybite 65 a na tym 17mm nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 A jaki masz krocciec do tego gaznika? Musisz znac rozmiar dysz. Jezeli o wiele za duze to nie odpali. Jaki masz typ gaznika? Ja mam u siebie 21 mm i pali z 1. Przy odpaleniu wogule nie dodawaj gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 no kruciec niestety stnadarwody ganik delorto 14mm i sruba tylko do regulacji obrotó(kicha).. a ten co jest 17mm to pasuje na ta standardowy kruciec wiec mysląłem ze powinien odaplic .....no mój kumpel ma tez 21mm gaznik i on nawet niema kruca i kawałek gumy zwykłej dopasowanej...zdziwiłem sie ze pali i jedzi mniejsza z tym chyba trzeba bedzie nidługo kupic komplet cały z kruccem itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Nie sadzisz ze lepiej byloby poprostu zalozyc stary gaznik i zostawic tak jak jest? Ewidentnie ci nie dziala motorek pod nim i jak wlozyszinne dysze (koszty) to moze ci zadziala a i tak nie gwarantuje ze motorek bedzie duzo lepiej chodzil :icon_razz: Proponuje wiec wstawic stara 14 a 17 sprzedac na allegro :flesje: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 no juz dawno wstawiłem ten stary a tamten to oddam dla kolegi.... trzeba szukac jakiegos 19mm albo 21 jak ktos ma na sprzedasz to niech pisze... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi