WATERBLADE Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Prosze o jakieś opinje na temat tego kasku(lub podobnych) ponieważ chchem sobie własnie taki kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Z opinii moich 2 kumpli, którzy go zywaja:Wygodny, dobrze wyposażony blenda przeciwsłoneczna), fobra wentylacja, która hałasuje, jak sto diabłów. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WATERBLADE Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Własnie ten chałas :/ A co możecie powiedzieć o Nolan N84 Classic dziś własnie mieżyłem oba kaski(oba w podobnej cenie) CAberg troche lepiej wygląda ale nolan chyba jest o klase leprzy jezeli chodzi o wykończenie i jakość. Co sądzicie?? Ma ktoś tego nolana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Wedlug mnie halasu sie nie pozbedziesz w kasku tej klasy, bo za to jest odpowiedzialna wlasnie wentylacja. Musialbys kupic kask w ogole bez wentylacji albo szczelnie pozatykac wszystkie te kanaly (rowniez od srodka) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja mam dokładnie Caberg 104 Solo, przejechałem z nim w tym sezonie 8500 km. Powiem Ci, że jestem naprawdę zadowolony. Ważne, żeby dokładnie pasował do głowy i nie uciskał za mocno. Otwierana przyciemniana szybka bardzo się przydaje szczególnie przy jeździe pod słońce (możesz jej używać nawet mając okulary korekcyjne - ja tak jeżdżę). Nie mam porównania do innych kasków jeśli chodzi o hałas ale powiem Ci, że jak dla mnie jest całkiem cichy, nawet przy prędkościach powyżej 140 km/h hałas nie jest uciążliwy. Zresztą chyba w każdym kasku przy większej prędkości będziesz czuł i słyszał pęd powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Funfel ma ten kask sam przymierzalem lecz jezdzic nie mialek okazji -calkiem przyzwoicie wygladai lezy na glowie( wysowana szybka tez fajna sprawa) tyle tylko jak owy qmpel zalozyl mego szołeja i sie przejechal to powiedzial ze zmienia w przyszlym sezonie :/ nie wiem czy az taka jest roznica:/ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 http://www.skutery.net/akcesoria-produkt.php?id=121 To jest moj maly tescik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 jezdzilem w tym Cabergu i wszystko niby git ale wydaje mi się, że ten jak również inne Cabergi maja słabą widoczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi