Violet Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Właśnie !! A co jak będe na przykład miał forme i wypije 8 piw :clap: :flesje: :flesje: wtedy stracisz na mnie juz 5 piwek :icon_razz: ... więc się zastanów :biggrin: w sumie co ja sie przejmuje :flesje: stawiasz i koniec Brutale... Okrutni tyrani... Ja się musze poważnie zastanowić nad dalszą z wami znajomością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Na darmowe picie to i ja się piszę :biggrin: :flesje: Kiedy :) Piątek, sobota :) :) A może jutro :) :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 No i jak byki był ktoś na Diverse night of The Jumps? Ja byłem ze swoją i powiem że jak ktoś niebył to niech żałuje impreza przednia, za rok piszę sie po raz kolejny :D Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 , za rok piszę sie po raz kolejny :biggrin: Pozdr namówiłeś mnie :icon_mrgreen: jedziemy na moto za rok :D :cool: :icon_mrgreen: :rolleyes: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Tiaaa, na moto w taki mróz, chcę to widzieć, może jeszcze weźmiesz udzial w zawodach?? :icon_question: Na FZXie? :icon_biggrin: Apropo był tam ten FZX 1000 street na wystawie :icon_rolleyes: Konkretna maszinu. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) No i jak byki był ktoś na Diverse night of The Jumps? Ja byłem ze swoją i powiem że jak ktoś niebył to niech żałuje impreza przednia, za rok piszę sie po raz kolejny :banghead: PozdrJa się piszę i mam nadzieję, zę nic mi nie przeszkodzi !!! W tym roku niestety sie nie udało :lapad:Poopowiadasz przy piwku przy najbliższej okazji :P (podobno Violet ma stawiać wszystkim browary przez cały wieczór :wink:) Pzdr Edytowane 27 Listopada 2007 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ale ploty po mieście krążą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Jakie ploty, też coś słyszałem :buttrock: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Okej, pijaki, kiedy i gdzie chcecie mnie oskubać z kasy? Pamiętajcie, że ja stawiam, ale... TO WY PŁACICIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Hey!Ja trochę z innej beczki......wybiera się może ktoś w najbliższą niedzielę do Bazyliki na koncert :buttrock: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Hey!Ja trochę z innej beczki......wybiera się może ktoś w najbliższą niedzielę do Bazyliki na koncert :notworthy: Pzdr.Draco... jeżeli grają poznańskie słowiki to odpadam, jeżeli decide to wpadne może się nieźle dziać... powiedz co gra, o której i czy za free? Domyślam się że piwa lac nei będą ale moze być przyjemnie.Czekam na dokłądniejsze info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Tu jest wszystko: Koncert Finałowy Dni Cecyliańskich Prezydent Miasta RybnikaTowarzystwo Muzyczne im. Braci SzafrankówRybnickie Centrum Kultury zapraszają na Koncert Finałowy Dni CecyliańskichBazylika pw. św. Antoniego Padewskiego2 grudnia 2007 r. o godz. 19.00 wstęp wolnyw programie:Wojciech Kilar - MagnificatMirosław Jacek Błaszczyk - dyrygentAgnieszka Bochenek Osiecka - sopranMieczysław Błaszczyk - tenorJarosław Kitala - basSłowo o muzyce: Wacław Mickiewicz Chór ,,BEL CANTO'' I LO w Rybniku,(przygotowanie chóru: Lidia Marszolik)Chór im. A. MICKIEWICZA DK w Rybniku - Niedobczycach(przygotowanie chóru: Wacław Mickiewicz)Chór ,,SERAF'' z Rybnika(przygotowanie chóru: Krystyna Lubos)Chór im. J. SŁOWACKIEGO DK w Radlinie(przygotowanie chóru: Jerzy Michalski)Chór ,,SONUS'' PSM II st. w Rybniku(przygotowanie chóru: Ziglinda Lampert - Raszyńska)Filharmonia Rybnicka im. Braci Szafranków(Dyr. orkiestry Antoni Smołka)Chóry okręgu rybnickiego:Victoria Wino przynosimy we własnym zakresie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Pozdroo :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 My się wybieramy z żoncią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja to koniecznie będę :) Sama śpiewałam kiedyś w chórze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Czolem! A ja nie bede :D. Ale na piwo moge sie przejsc w piatek lub sobote :biggrin:. Skoro Viola stawia... :wink: ;) ;) Pozdrawiam Edytowane 29 Listopada 2007 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi