Violet Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Aloha!A przepustkę na piątek dostaniecie? Może by się spotkać w zacnym gronie :) ? Chyba zapadliście w zimowy sen... Coś się nie odzywacie... Edytowane 15 Listopada 2007 przez Violet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Ja chyba odpadam ... wojsko mnie ściga ... mam pół roku poślizgu z obroną MGRa .... FAKIN SIET !! :icon_razz: ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Współczucia... Pisz prośbe o przeniesienie do służby zastępczej - trochę się powołanie odwlecze. Mój brat ma tą samą sytuację. A reszta to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 No w noclegowni po ostatnim artykule w "Nowinach" ograniczyli pensjonariuszom dostęp do neta (treści brutalne) aby ograniczyć agresję w stos. do personelu ;) Głównie tyczyło się to browara i zbyha, dlatego maja najmniejszy dostęp. POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Czolem! "Ja nie jestem agresywny! Agresywnosc: 1" :) Pzdr ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ja mam: Agresje: 666 Beerceps: 789.345 Love and peace: 2 :) :rolleyes: :bigrazz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Czolem! No, Paly, opisalem Borki :wink:.http://zbyhu1.republika.pl/moto/borki6.htm ;]. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Czolem! No, Paly, opisalem Borki :icon_razz:.http://zbyhu1.republika.pl/moto/borki6.htm ;]. Kurna Szmato ! Nareszcie ! :) Jeszcze Anglie dokończ !! Edytowane 19 Listopada 2007 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Czolem! No, Paly, opisalem Borki ;).http://zbyhu1.republika.pl/moto/borki6.htm ;]. Pozdro Wkońcu... przeczytałem i sobie troche powspominałem... hehe Browar jak ty pięknie spadałeś ;) i zabawa w trąbienie hehe się działo... a następny wyjazd chyba dopiero w przyszłym roku :flesje: PzdrP.S. Też czekam na Anglię z fotkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Zbyhu, opis jak zwykle wypasiony :flesje: Szacuneczek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Sie ma Rybniku i oklice :icon_twisted: Może jakieś szybkie kamikadze w piątek lub sobotę w Żelaznej? :icon_razz: Jacyś chętni? Nie widzę, nie widzę.......o, tam z tyłu pan nieśmiało podnosi rękę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Czolem! Mnie tez wojo sciga :icon_razz:. Sie chlopcy obudzili :buttrock:. Ja tam moge na jakie piwo wyskoczyc i w piatek i w sobote :icon_twisted:.Ale skromnie, bo ostatnio bardzo zle z kasa stoje :icon_twisted:. TDMa ciagle w garazu, a owiewkami w barze nie zaplace :banghead:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 ja odpadam ... muszę w końcu zabrać się za prace mgr. /// którą miałem bronić pół roku temu ... pozdro! Wypijcie za Browara :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 HelloJa myślę, żę z Basikiem możey przybyć napić się piwka w tak doborowym towarzystie.... siądziemy oczywiście jak najdalej od Zbyha, a przynajmniej Basia :P Więc o której i gdzie? PZDR Ynciol P.S. O wypiciu browara za Browara nie musisz powtarzać... a leją już Murphysa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Hey!Jeśli chodzi o dziś, to mi pasi od godz. 19-tej w zwyż. Jeśli zaś o jutro, to tak od godz. 17.00 w górę :crossy: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi