motomanka Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 zbyhu dawaj zdjecia, nie pitol.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ja wkońcu tez coś moge napisać !!!! No wieczorek zjebusów jak najbardziej udany :D. Jak zawsze piwo, kamikaze, pizza i pijoki! :biggrin: Ale Draco, nie wiem co ty robiłeś w tym kibelku, albo kupe, albo panienki werbowałeś do swojego kulalu. Jak oni poszli, to ja jeszcze z Baśką i Kubusem zostaliśmy w żelaznej więc sporo czasu jeszcze miałeś, doszliśmy do nich później. Chyba pozostanie to zagadką hehe Do zobaczenia zaś i najlepiej żeby nie trzebabyło pracować na drugi dzień ani sie szkolić :PZbyhu sprzęt będzie napewno sprawny, bo żadnego wcześniejszego tak nie oblewaliśmy hehe :biggrin: P.S. Miłosz dzięki za transport!P.S.2 Manka - nie ma to jak zjeść hamburgera na cmentarzu hehe, a nóżka już świetnie gratki, na następne piwko przybiegniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ynciol, rozgryzłeś mnie, po raz kolejny :D Dobra powiem prawdę......wlazłem do damskiego kibla, bo do męskiego była zajebista kolejka. Nie zamknąłem sie a za mną wlazła jakaś 18-stka :P No i mi trochę zeszło :biggrin: :) Kurna, jak co tydzień będzie taka imprezka, to moja wątroba nie dotrwa do Sylwka :biggrin: Pozdroo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Czolem! Macie foty :).http://zbyhu1.republika.pl/CBF.zip Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 P.S. Miłosz dzięki za transport! Do usług, drzwi od lancera zawsze otwarte :icon_mrgreen: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ale Draco, nie wiem co ty robiłeś w tym kibelku, albo kupe, albo panienki werbowałeś do swojego kulalu. Jak oni poszli, to ja jeszcze z Baśką i Kubusem zostaliśmy w żelaznej więc sporo czasu jeszcze miałeś Hehehe to nie kupa ... TO PROSTATA :wink: :icon_twisted: :buttrock: :buttrock: :biggrin: aha .. no i chce powiedzieć że dla mnie fotki są odkrywcze więc ... zobaczcie sami co odkryłem Foty żelazna pozdro ... Jest tam jeszcze jedna dodatkowa Fotka z tegorocznej majówki na czarnogórze :bigrazz: :flesje: :smile: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Browar, w istocie bardzo odkrywcze foty :icon_twisted: A te komentarze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) aha .. no i chce powiedzieć że dla mnie fotki są odkrywcze więc ... zobaczcie sami co odkryłem Foty żelazna Browar dzięki za fotki spoko spoko...robal był smaczny? P.S. Wie ktoś jak przeciąć przwód hamulcowy w CBF żeby sie kierowca nie kapnął :buttrock: najlepiej w moto z 2006 r, chyba że inne sugestie...słucham! PZDR Edytowane 5 Listopada 2007 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Czolem! Niestety kontrolka ABS powie, ze cos jest ten tego, wiec to bedzie trudna sprawa.Jak chcesz, mozemy sie przyjrzec w moim moto co tu zrobic, bo akurat mam takie :notworthy:.;) Pozdro PSA mnie to nikt za foty nie podziekowal :buttrock:. Ok, mam darmowe piwo nastepnym razem :biggrin:. Edytowane 5 Listopada 2007 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Zbyhu-thx za foty :) :lalag: Hehehe to nie kupa ... TO PROSTATA :eek: :clap: :crossy: :clap: :)Eee, taki stary to zaś nie jestem, Browar, nie przesadzaj :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Eee, taki stary to zaś nie jestem, Browar, nie przesadzaj :icon_mrgreen: Sorki ... zmyliły mnie twoje siwe włosy na plecach ... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Heeellllooouuu diiiiss iiss zombiak :bigrazz: Myślałem że pukne jak to zobaczyłem, zbyhu dobrze ze mi nie zrobiles zdjecia z basia :lalag: hehe, POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Sorki ... zmyliły mnie twoje siwe włosy na plecach ... :)No widzisz Browar, ja przynajmniej MAM włosy :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Browar nie ma, bo sie depiluje :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Pogoda zdechła, bura suka zima przylazła choć jej nikt niechce. Odpalać maszyny i topić śnieg innego wyjścia niema :) Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi