Draco Fisher Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Postaram się jutro być w Żelaznej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Czolem! Browar, pisz o ktorej :D.I jakby sie wieksza ekipa zbierala, to warto stolik zaklepac ;]. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zbyhu robisz dym :icon_biggrin: Ynciol wyluzuj :icon_razz: Browar, a niby z jakiej paki mam tak do Ciebie mówić, nie jesteś z Torunia to masz PH :icon_eek: POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Zbyhu robisz dym :) Ynciol wyluzuj :) Browar, a niby z jakiej paki mam tak do Ciebie mówić, nie jesteś z Torunia to masz PH :) POzdr Nie pitol jak rydzyk tylko wpadaj na piwko :wink: :clap: :( :( AHA no i do rzeczy ... ja bym był tak koło 18 w żelaznej .... myśle, że nie powinno się nic zmienić ... ale jakby co to macie do mnie komóre ... |POZDRO i do zobaczyska Edytowane 7 Grudnia 2007 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja dokulam się koło godz. 19-tej :flesje: Nie wypijcie przypadkiem całego Murphysa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Czolem! Zbyhu robisz dym :flesje: Ynciol wyluzuj :clap: Browar, a niby z jakiej paki mam tak do Ciebie mówić, nie jesteś z Torunia to masz PH :lalag: POzdr Luuzik. Ynciol dobrze wie, ze to wszystko sa zarty :biggrin:. No to Browar, wpadne tez o 18. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 A ja się dziś nie pojawie. Nie chce mi się :) Bawta się dobrze chłopcy i dziewczęta. Do zobaczenia innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Czolem! Noo, to ekipa dzieki za piwo, kamikazee i grzanca ;]. Wyjdz na kulturne piwko z rybnicka ekipa, to wrocisz nawalony... :flesje:.Szkoda, ze bylo nas tak malo...Dzieks tez Ynciol za podwozke do domu! :icon_question:Do nastepnego! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) Heya! Dzięi za fajny piątkowy wieczór ;) Jak zwykle było niezwykle :D Towarzystwo jak zwykle dopisało :P Mam nadzieję, że przed Świętami uda nam sie jeszcze raz spotkać :) Pozdroo! p.s. Ynciol, jak Ci idzie studiowanie śląskiej Wikipedii? :clap: Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Hello !!! Wszystkie HANY ... pamiętejcie że liczom się ino ŚCIANY !!! :clap: :) :flesje: :banghead: Dzięki za fajny wieczorek ... nareszcie był murphy's !! :notworthy: NO i do następnego razu !! POZDRO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 No ja " NIE PATRZ NA HANA INO NA ŚCIANA" - nie puytajcie o co chodzi :) Zbyhu... wiesz o czym napewno zapomniałeś dziś rano...miałeś pamiętać :D Draco... pytałem ludzi hanysów...i też tego nie słyszeli.Browar... i jak mam szanse na Murphy'sa u ciebie??Pzdr beboki ...następnym razem pije:PViolet... zbiera ci się tych kolejek do stawiania:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Czolem! No, mielismy isc do medium za tydzien w piatek :icon_eek:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 ... czyli ja i Ynciol mamy wolne w Tym czasie :) ..jeszcze tak z innej beczki .. coś mi się wydaje, że się liczniki postów w forum zatrzymały :biggrin: :bigrazz: hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 ... czyli ja i Ynciol mamy wolne w Tym czasie :banghead: ..jeszcze tak z innej beczki .. coś mi się wydaje, że się liczniki postów w forum zatrzymały :crossy: :crossy: hę?Mnie tez sie tak wydaje, ale się domyślam że w tym dziale nie ma naliczania (coraz więcej jest takich działów)PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witojcie ludki !Mam sprawę w zasadzie zaproszenie dla Rybniczan na karaoke do knajpy przy Akademii Ekonomicznej w Katowicach " Trzy poziomy "Żoncia wygrała tam jeden z konkursów i weźmie udział w konkursie miesiąca ( prawdopodobnie 3 grudniowy tydzień). Ostatnio wygrała metr piwa, nie zdążylliśmy go wypić a ktoś musi więc chodzi z bilecikiem na ten metr. Imprezy karaoke odbywają się tam we wtorki a są to imprezy na dość wysokim poziomie ( mówią że najepsze na Śląsku ) . Tak więc zainteresowanych zapraszam do kontaktu. Wygraną ma być tydzień w górach i telewizor więc potrzebny doping dla szacownej małżonki motocyklistki :bigrazz:)Może też ktoś z was lubi pośpiewać czy posłuchać. Serdecznie zapraszam. Manka pogadaj z rodzicami ( bierzemy Cię pod skrzydła ) - jeżeli pozwolisz oczywiście.Impreza zaczyna się ok 21 do..... my zwykle wracamy o 24. Dysponujemy transportem dla 4 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi