milosz-RR Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Mam nadzieje ze nic mi nie wypadnie to też zajrzę do was dzikusy :icon_mrgreen: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 no to kurna ekipa ładna się wmontuje .... :lalag: :wink: ;) koło 23 ja sie bede zbierać ... bo jutro do pracy niestety :crossy: ... ale i tak fajnie was bedzie zobaczyc mordy ... Manka - nareszcie sie odezwałaś ... wpadaj i chwal się :icon_razz: :banghead: :) POZDRO !! i do zoba już dziś ;) :P :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ładna ekipa, bo ja wpadne z kilkoma oszołomami w obstawie ;) hihi.. no to bedzie motocyklowo ihaa.. dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Czolem! Hoho!! No to nam ekipa urosla... Bedziemy musieli sie lokciami rozpychac, bo zamowilem jeden stolik na 8-10 osob...No, ale damy raaade :crossy:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Dopiero wróciłem z roboty... kruca Zbyhu miałeś cały bar zarezerwować czy tylko stolik hehe! Wyszykuje się poczekam na szofera z MZK i jadę. Do zobaczenia za godzinę ! Edytowane 2 Listopada 2007 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Melduję się cała i zdrowa w domku :D Dzięki za fajny wieczór!Kiedy poprawka? :Ppozdrowionka dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Czolem! I ja sie melduje, choc troche zabalsamowany :D.Qrde, mialo byc kulturalne piwo, a nie kamikaze na wyscigi! :PDraco, gdzie zniknales? Nie ladnie...Dzieki dla wszystkich przybylych! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 HeyaJa też już w doma, Ynciol z Baśką odwiezieni, ojciec sam doszedł. Pozdro dla wszystkich. Bajo Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 mnie jeszcze wywialo do makdonalda i na cmentarz..dziekuje wszystkim za towarzystwo i do nastepnego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Dzieki wszystkim za fajny wieczór :evil: niestety zakończony nie tak jak bym chciał :(Kurde, narobiłem sobie bigosu........musiałem po ojca dzwonić żeby po mnie przyjechał na Rynek bo sobie noge w kostce skręciłem :flesje: Te kamikadze to działa jednak jak bomba z opóźnionym zapłonem :buttrock: Próbowałem kuśtykać do Sękatej, ale na jednej noce było to awykonalne :buttrock: A najlepsze jest w tym wszystkim to, że musiałem od jakiejś laski pożyczyć telefon, bo swojego nie wziąłem :evil: Myślę, że do jutra wydobrzeję, bo trzeba by było Zbyhu Twojego sprzęta wypróbować na trasie :)Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ludziska jest opcja. Koncert Comy dzisiaj w Zabrzu. Wybieram sie tam i bede mial co najmniej 2 miejsca jeszcze wolne więc jak ktoś chce to dzwonić 660-359-731. Planuje wyjechać z Rybnika ok 17:30. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Czolem! Qrde, Draco, czemu nie darles sie za nami, ze umierasz? :buttrock:Mysmy sie zdziwili, ze zniknales. Nie wiedzielismy o co chodzi, probowalismy dzwonic, ale wlasnie byles poza zasiegiem...Jak noga dzis? Glupio wyszlo, ze tak sam z tym zostales... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Czolem! Qrde, Draco, czemu nie darles sie za nami, ze umierasz? ;)Mysmy sie zdziwili, ze zniknales. Nie wiedzielismy o co chodzi, probowalismy dzwonic, ale wlasnie byles poza zasiegiem...Jak noga dzis? Glupio wyszlo, ze tak sam z tym zostales... PozdroZbyhu - spoko :lalag: Już jest prawie ok :lapad: Jak wyszedłem z kibla to nikogo juz w lokalu nie było, więc czym prędzej poleciałem za Wami.....no i stało się :icon_question: Ale ostatnio zauważyłem, że mam zaburzenie błędnika czy jakoś tak to sie nazywa i nawet po trzeźwemu zdarza mi się, że się kolybnę schodząc ze schodów ;) Teraz byłem po pijaku więc nie ma się czemu dziwić :crossy: :icon_question: Pozdroo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Zbyhu - spoko Już jest prawie ok Jak wyszedłem z kibla to nikogo juz w lokalu nie było, więc czym prędzej poleciałem za Wami.....no i stało się Ale ostatnio zauważyłem, że mam zaburzenie błędnika czy jakoś tak to sie nazywa i nawet po trzeźwemu zdarza mi się, że się kolybnę schodząc ze schodów ;) Teraz byłem po pijaku więc nie ma się czemu dziwić :wink: Pozdroo. hahahahah Draco :biggrin: tyś jest jednak ZJEB ! :evil: hehhehehe ... kurna ale jak to się stało że wszyscy wyszli bez Ciebie to nie wiem ... wiem za to, że ja się chyba nie pożegnałem w sękatej z wszystkimi ... przynajmiej nie kojarze tego ... ;) Było zajefajnie ... i coś czuje ze jak się pogoda na maksa zdupi to będzie tak co weekend :crossy: :buttrock: :flesje: ... zapasowa wątroba i jadymy :banghead: Dzięki wszystkim i do zobaczyska !! DRACO - zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Czolem! A ja tam mysle, ze Draco pozazdroscil Mance takiej zajebiaszczej trzeciej nogi i tez chcial sobie cos takiego sprawic :D. Ale mu nie wyszlo... :D:DOj, ja co tydzien to nie dam rady. Marskosc watroby przy trzydziestce... :PJeszcze raz dzieki za wczoraj! CBFa juz wiem, ze jezdzi, wiec nie wylewaliscie tym razem za kolnierze ;). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi