gumbal Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 bez urazy dla nikogo---> starsze ładniejsze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mainzone Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Gratulacje!!;) a powiedz jaki rocznik miales swpjej sv'ki? i za ile ja pchanles? bo nosze sie z amiarek kupna takowej:) pzdr. i szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Witka, 2 bieg bez zarzutu, rocznik 2003, kupiona od znajomego za rowniutkie 20tys, SV był K3, do wiosny palnuje jeszcze ja troszke doiwestowac, karbon tlumik i złote dodatki: crasche, crasch bar endy, oplot, pokretła na półke i takie tam, zobacze jak finansowo wyrobie to moze komplet srubek :icon_twisted: stary model mi sie nie podoba wlasnie kompletnie, nowszy tez mniej, ale wiadomo, sprawa gustu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Piekna,piekna :) Sosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Taa tłumik od razu do wymiany... Dla mnie to małe mistrzostwo (chodzi mi o wyglad, a nie funkcjonalnosc) to co zrobili z wydechami w rocznikach 04-05 (pod zadupkiem). mniam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) a mi wlasnie w nowej nie podobają sie wydechy bo pogrubiają zadupek optycznie, ciezko je zmienic na typowe przeloty chyba ze kupic za kupe kasy akrapa czy cos takeigo, no i lampa mi sie nei podoba, w 02 - 03 wlasnie najbardzeij mi sie zawsze podobał ten minimalistyczny zadupek i pozioma lampa, choc w nowszej rewelacyjne są wloty pod lampami przednimi :) Edytowane 28 Listopada 2006 przez Sosna 83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 gratulacje - miłej pracy przy doposażaniu. Ale warto - potem dopiero jest trochę do podziwiania. Bezpiecznej jazdy :) Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) DZIDA !!! :) :biggrin: W tym sezonie zdąrzyłem machnąć na swojej 6500km i powiem Ci że cuś pięknego :cool: Sosna jakby ta tylnia nakladka na siedzenie miała Ci zalegać w garażu to masz na nią kupca :) pozdrawiam Edytowane 28 Listopada 2006 przez piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) No ladna, ladna niech sie godnie sprawuje! Gratuluje! Edytowane 28 Listopada 2006 przez legut7 Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy1986 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 No Kolego o tym samym marze i myśle o zakupie w zime i rocznik 2003 najbardziej by mi odpowiadał , szczęściaz z Ciebie Pozdrawiam i szczęścia zycze 3m sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 lampa tylna z roczników 02-03 to mistrzostwo świata :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Sosna jakby ta tylnia nakladka na siedzenie miała Ci zalegać w garażu to masz na nią kupca :icon_razz: pozdrawiam Hehehe, własnie ta nakladka ostatecznie mnei do zakupu zachęciła, jak chcesz to moge Ci dac podnozki pasazera kompletne :icon_razz: powiem Ci ze ma wybity napis od spodu Acerbis, wiec moze na ich stronce dostaniesz? pozdro, i dzieki wszystkim :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Enduro Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 ta, no, podoba mi sie, dobre, ładne takie, można by powiedzieć zajebiste w ch*** GRATULUJE NAPRWDE SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 motorek prezentuje się kozacko :icon_razz: gratuluję i życzę przyczepności :rolleyes: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) no nic tylko pozostaje mi pogratulować wyboru :lalag: YAMAHA rules :buttrock: Edytowane 29 Listopada 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi