BU?KA Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Niemcy raczej nie cofaja ... takie rzeczy robia w Polsce. Ale najwazniejsze ze tam dbaja bo maja na to forse. Jesli motocykl to tylko z niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Witam.Czy moglibyscie podac przy jakim przebiegu (orientacyjnie) wykonuje sie poszczegolne regulacje/naprawy (synchro gaznikow, wymiana napedu etc.)?I czy oplacaloby sie sprowadzac Niemiec GPZ500S z 96 z przebiegiem ok.35k km (czy Niemcy tez cofaja tak czesto liczniki jak u nas?)?PozdrawiamMusze sie wtrącić co do tych liczników. A właśnie że cofają liczniki takrze i niemcy (chyba sie nauczyli odnas) :icon_twisted: . Przekonałem sie osobiście. Pozdrawiam :icon_razz: Ale musze przyznać racje Bułce że jak kupno motocykla to tylko z niemiec. Masz pewność że serwisowany no i te motocykle jeżdzą głównie po autostradach i dobrych drogacz to niesą wyczęsione jak na polskich drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam znalazłem przez przypadek kiedyś w jednym ze starszych nr ŚM artykuł o GPZ 500, mam nadzieje że nikt mnie tutaj nie posądzi o jakiś plagiat albo coś http://img224.imageshack.us/my.php?image=docu0011jh1.jpghttp://img412.imageshack.us/my.php?image=docu0012qz8.jpgmiłej lektury :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 W MOTOCYKLu 07/2006 też jest opis GPZ 500 - warto zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario732 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 witam tez mam taka maszynke jest okey !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam pytanka czy te tlumiki beda pasowac do KAWY GPZ 500S podaje linkhttp://moto.allegro.pl/item205006517_tlumi..._gwarancji.htmlodpisz jak uwazasz..jakie moga miec brzmienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Własnie przygotowuję się do zakupu mojej pierwszej maszynki i doszłam do wniosku, że bedę celować w GPZ. Czy moglibyscie się wypowiedzieć jak sprawuje się na mieście? I czy pozycja na niej jest w miarę wygodna w mieście (od razu mówie, że zbyt wysoka nie jestem :D nie wiem, czy to ma znaczenie, ale wolę dodać :D). Z góry dzięki za odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 ja mam 180 i jest akurat choc siedzenie slizgie :/ http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kawasaki/GPZ,500/49052 to jest moj. wszystko o nim pisze tam. jak widac kupilem okazyjnie dlaczego? silnik zdrowy po przeliczeniu wychodzi przebieg 51tys km wiec mozliwy, opony z 2005bodajrze z dobrym przebiegiem (swiadczy to o tym ze nie byl za duzo uzywany-pod siedzeniem org klucze i manual widac ze byl uzywany przy wymianie napedu bo te strony sa brudne ;D) do tego klocki w dobrym stanie naped tak samo, jedynym i najwiekszym mankametem jest rdza rdza rdza! rama za silnikiem i wahacz etc to rdza! kupilem go dlatego ze umiem sobie z tym poradzic i zrobie to dla siebie i bede wiedzial na czym jezdze. niektorzy pewnie sie tego przestraszyli. moto lezal na lewej stronie ale szlifu nie bylo raczej bo plug i silnik nie ruszony.. pekniete owiewka i koncowka owiewki zdarta to wszystko. moto jezdzi prosto to najwazniejsze silnik dostal olej itd zostly aby regulacje mysle ze bedzie mi dobrze sluzyl :) ktos napisal ze lancuszek rozrzadu wymienia sie po polowieniu silnika?? jak to? nie mozna go podpiac pod stary i przeciagnac? narazie duzo nie latalem bo nie jest zarejestrowany (latalem na tablicy znajomego-prawko mam:) ) ale jezdzi sie cudnie po przesiadce z simsona :) polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi