gonzales Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Mam pytanie. Mam uszkodzony silnik przy sradzie 750 ( gaźnikowy) i mam okazje kupić silnik ale od modelu z wtryskiem. Teraz pytanie :rolleyes: czy jest możliwość zamontowania gaźników do silnika wtryskowego. Jakie były by ewentualnie potrzebne przeróbki i czy wogule jest to warto robić taki przeszczep :( ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Będę śledził tego posta!!!!!!!!!! To dobre pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ściągasz czapkę z gaznikowca i przekładasz do wtryskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ściągasz czapkę z gaznikowca i przekładasz do wtryskowego.Co mam kolego rozumieć za słowem ''czapka''?? Możesz jaśniej? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 głowica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi