Ynciol Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam chciałbym żeby ktoś rzucił oczkiem na jeden sprzęcik w Waszej okolicy mam trochę daleko a Wasza opinia bardzo by mi pommogła się zdecydować. Nie pozostanę dłużny! [email protected] ,GG 5069124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian cbr Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 powiedz gdzie moze znam ten sprzęt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Jeśli to jeszcze aktualne , to napisz o jaki sprzęt i miejscowość chodzi, może będę mógł pomóc może byc oczywiście na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Podaj jakieś namiary na sprzęty to z przyjemnością ktoś z nas Ci pomoże... :( Odczytaj info na GG ode mnie!! Pozdro All :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Wielkie dzięki chłopaki, jestem mile zaskoczony reakcją z waszej strony. Ale czas mnie gonił i zaryzykowałem ...pojechałem. Powiem tak stałem się włascicielem cebulki ale nie powiem ze te handlowanie bylo dla mnie przyjemne. Trafił mi sie jakiś burak. Pozdrawiam i wielkie dzieki! Szacuneczek Panas dzieki za info na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi