adamejro Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Eeeee tam kretyn... mial fantazje... :eek:My kiedys na totalnym promilu wtargalismy komarka kolegi wytarganego wczesniej z garazu na 7 pietro i popalilismy gume w wannie... takie zabawy jak promil na pograniczu odciecia w glowie sa nawet przyjemne - gorzej z policja potem i sasiadami - zreszta kwestia gustu - ja tam lubie imprezy z totalna rozpierducha !! OSTRO JEST !!!!!!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Eeeee tam kretyn... mial fantazje... :banghead:My kiedys na totalnym promilu wtargalismy komarka kolegi wytarganego wczesniej z garazu na 7 pietro i popalilismy gume w wannie... takie zabawy jak promil na pograniczu odciecia w glowie sa nawet przyjemne - gorzej z policja potem i sasiadami - zreszta kwestia gustu - ja tam lubie imprezy z totalna rozpierducha !! hehe niezła fantazja :icon_mrgreen: :biggrin::P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Eeeee tam kretyn... mial fantazje... mrugacz.gifMy kiedys na totalnym promilu wtargalismy komarka kolegi wytarganego wczesniej z garazu na 7 pietro i popalilismy gume w wannie... takie zabawy jak promil na pograniczu odciecia w glowie sa nawet przyjemne - gorzej z policja potem i sasiadami - zreszta kwestia gustu - ja tam lubie imprezy z totalna rozpierducha !! ja też :icon_mrgreen: :banghead: :biggrin: nie raz się cebrą w ganku kapcia przypalało Edytowane 6 Grudnia 2006 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 wiekszosc moich znajomych przed wymianą oponki rytualnie pali gume do wystrzału..... a to balenie gumy na cbr to jeszcze nie było zadne katowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 na temat gumy(znalazlem w humorze): http://www.maxior.pl/?p=index&id=2113&17 lepiej spytac się co za geniusz trzyma motor przy w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi