boomer5 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 http://www.olekmotocykle.pl/index.php?site...type=1&s_id=175 tu jest sklepik i chodzi mi o własnie te dzwignie powiedzcie czy firma gra rużnice bo ja dopiero kupiłem za grosze i remontuje swoje 1 moto i "u Olka" jest wszystko tej firmy więc się zastanawiam i co sądzicie o cenach czy się rużnią bo ja niewiem po ile takie cuda chodzą poratujcie. jeszcze uszczelniacze przodka jakiej firmy bo słyszałem że chwalą bardzo arjette i jaki olej a wszystko to do yamahy yz125 POPRAW ORTOGRAFIĘ!!! - Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 pivot works to dobra firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Tylko czasem nie kupuj tego u Olka jak u mnie możesz mieć to samo za 280zł :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 U Olka tez wytarguje to za 280 ;) Wczoraj kupilem tam buty kosztowaly 699zl na Allegro promocja 520 :flesje: to Olek dal mi za 500 :cool: Opona 240 dostalem za 160 :D ale kto zna Olka to wie ,ze targowanie sie opłaca :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi