YAGO Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 witam! znalazlem przyczyne klopotow-odlamal sie kawalek tloka od strony wydechu razem z jednym pierscieniem, gornym... naszczescie wszystkie kawalki poszly w tlumik i nie drasnely niczego:) i teraz pytanie czy mozna dostac fabryczny komplecik tloka-taki w kartoniku z pierscieniami i sfozniem na drogi szlif czyli o wymiarach 69.95mm? Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 Kto szuka to znajdzie :( Są dostępne, przynajmniej u mnie, jak ja robiłem szlif to nie musiałem długo szukać Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 12 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 tloki znalazlem-albo turecki albo polski.... niemieckie bywaja ale raczej niema...moze wiecie gdzie mozna dosatc taki komplet niemiecki? jak byscie dali namiary to bym zamowilNARA! Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 12 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 O kompletne tłoki na drugi szlif nie ma problemu. Kup tłok polski - ostatnio sam zmieniałem tłok i zasięgałem różnych opinii, od wszystkich słyszałem, że polskie fabryczne tłoki są bardzo dobre. W żadnym wypadku nie kupuj rzemieślniczego - niektórzy nawet nie chcą wykonywac szlifu cylindra pod tłok rzemieślniczy! Kompletny zestaw kosztuje chyba jakieś 68 zeta. I jeszcze co do części niemieckich - gdy zapytałem o nie w sklepie, usłyszałem że niemieckich tłoków nie produkuje się już od dawna i jeżeli są w gdzieś sprzedaży to to jakiś przekręt - nie wiem do końca ile w tym prawdy, ostatnio do swojej TSki Wyatt(Marian) wstawił tłok niemiecki za chyba 120 zeta, możesz z nim pogadać, tyle że on wraca dopiero za jakiś tydzień z Chorwacji. Ja swój tłok zamawiałem z www.kemot.pl, bo nigdzie nie było tłoków na 3ci szlif, nawet w hurtowni w Toruniu 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 13 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 a moze lepiej turecki?-te sa z fabryki kanuni a do polskich to jakos niemam przekonania.... Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi