Monia:) Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ty Tomaszu to tylko do fajnych lasek bys sie pchał :P P.S moze gruby nie jestes, ale spore miesnie posiadasz ;] Czyli mamy komplet :banghead:Sheriff i Domel dociaza tyly ;)Do zobaczenia jutro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 ja nie moglem jechac, ale nie moge sie doczekac fotorelacji ;] wiec wszystkich fotografow prosze o jak najszybsze wrzucenie zdjec i opisania atmosfesry panujacej tam na miejscu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 atmosfera ??świetna :) bardzo miło było.zostaliśmy miło powitani, później dzieci wystawiły nam przedstawienie, a potem dostaliśmy dobry ciepły rosołek :Dnaprawdę cieszę się, że pojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) zostaliśmy miło powitani, później dzieci wystawiły nam przedstawienie, a potem dostaliśmy dobry ciepły rosołek :cool: Ciepły rosołek oraz ciepła chiczka, siczka czy piczka, nie pamiętam... Co do przywitania to było rewelacyjnie, szczególnie godni byli mali 3 królowie, konkretni fachowcy :crossy: Edytowane 17 Grudnia 2006 przez NEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 dokładnie było super :crossy: kolejne spotkania beda jeszcze lepsze mam nadzieje :cool: ta radość w oczach dzieci :) naprawdę super, podziękowania dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ciepły rosołek oraz ciepła chiczka, siczka czy piczka, nie pamiętam...Co do przywitania to było rewelacyjnie, szczególnie godni byli mali 3 królowie, konkretni fachowcy :D Heeee Ty to jestes udany :icon_razz: ,ale ja tez nie pamietam.....Monia na bank rozwiaze ta zagadke :icon_rolleyes: Taaak bylo doskonale :) i mam nadzieje ,ze nastepny wyjazd bedzie juz sprzetami :wink: Pozdrowienia dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 :clap: EXTRA SUPER ODLOT!!!! :clap: DOSTAŁEM NAWET LAURKE:)))A CHICZKA BYLA DOBRA :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sIza Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 jak kojarzę to była CHUĆKA cos co dodają do herbaty :clap: ponoć dobre .... ciesze się że impreza się udała, :crossy: czekam na jakieś namiary zdjęciowe :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Teleskop dał całkiem spory materiał, który zdołałem nagrać, z żalem oglądając, że nie mogłem być z Wami :crossy: do pobrania bez ograniczeń: http://www.gm.internetdsl.pl/szamotuly.zip Pliczek w formie AVI 9.5Mb Łza się w oku kręci oglądając, JESTEŚCIE WIELCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdisamoZ Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Rownież załuje ze nie mogłem byc w szamotułach..., ale przynjamniej w sob. udało sie troche krwi odlać i chocolate oddać hehehe pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 ta chićka, czy jak to tam sie zwie, to inaczej "dziki bez". Ponoć słodzi i dodaje smaku cytryny... tak nam tłumaczyła jedna dziewczynka :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Madzik: Heeee Ty to jestes udany ,ale ja tez nie pamietam.....Monia na bank rozwiaze ta zagadke O ile dobrze pamietam ta "konfitura" z czarnego bzu nazywa sie HYĆKA, ale cholera wie przez jakie "h" :icon_mrgreen: Bylo super, mysle, ze to zdopinguje nas wszystkich do kolejnych "razy" :crossy: ... kurde, te dzieciaki maja takie smutne oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) hahhawiec tak jesli chodzi o media to na wtk najprawdopodobniej w Wigilie o 9 i 12 w programie NA ZDROWIEw PTV natomiast bylo dzis i wczoraj wszystko mozna sciągnąc ze strony :http://tvp.pl/780,20061216434769.strona http://tvp.pl/4994.dzialy TELESKOP:http://tvp.pl/4994,20061217434982.strona POZDRAWIAM Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Norberto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Materiał z Szamotuł już zassałem i przyznam, że jest bardzo fajny i tak jak napisał Fred obszerny...Wiedziałem, że sporo podarków się zbierze, ale przyznam, że nie sądziłem, że będzie tego aż tyle....... Wielke brawa i gratulacje dla Was....... Pan Medialny Norbi chyba będzie musiał zostać rzecznikiem prasowym poznańskich motocyklistów :icon_mrgreen: ..... Wywiady w TV, zdjęcia w gazetach.... szalejesz i nabierasz wprawy hehe Mam nadzieję, że dzięki takim akcjom motocykliście będą dużo lepiej postrzegani w całym społeczeństwie, nie będą już piętnowani, wyzywani itd tylko będą normalnymi ludźmi, użytkownikami dróg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Chciałem wszystkim pogratulować całej akcji a przede wszystkim Łukaszowi że to wszystko zorganizował i tym "zarządzał". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi