Madzik Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 ja dopisuje sie do oddania krwi, postaram sie zmusic tez moja dziewczyne wiec prawie litr kwie bedziemy do przodu :] Do oddawania krwi sie nie zmusza ludzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Ja juz potrzebuje trasita na niedzielę a jeszcze jutro tj, w piątek mam cos odebrac z jednego sklepu...spoko mówiłem że dostawczak będzie i transit jest już załatwiony (THX norbi :biggrin: )jak na piątek (dziś) coś potrzeba to dawaj cynka też załatwimyPS czy słyszeliście wczoraj w serwisie RMI Łukasza :D był mały wywiadzik z twórcą Banku Krwi ;) załatw jakieś mp3 do archiwów :buttrock:a dziś zapraszamy do słuchania radia eska :clap: oj kręci sie kręci :) Edytowane 15 Grudnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 spoko mówiłem że dostawczak będzie i transit jest już załatwiony (THX norbi :P )jak na piątek (dziś) coś potrzeba to dawaj cynka też załatwimyPS czy słyszeliście wczoraj w serwisie RMI Łukasza :clap: był mały wywiadzik z twórcą Banku Krwi :) załatw jakieś mp3 do archiwów ;)a dziś zapraszamy do słuchania radia eska ;) oj kręci sie kręci :smile: Nie, nie słyszalismy Łukasza bo sie nie pochwalił :(Przekazałam juz cześć darowizn Łukaszowi. Jest słodkie i środki czystości. Dzisiaj odbieram jeszcze pół palety rózności-słodkości. Musze jechac kombi bo do osobówki się nie zmieści ;) Przy okazji juz tutaj chce podziękować Naszym Darczyńcom firmie Henkel i LUU - jesli to jakaś niedozwolona reklama to zamazać, albo udawać że nie widzicie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Nie, nie słyszalismy Łukasza bo sie nie pochwalił to odrazu przyp[ominam o słuchaniu eskipoigrałem dziś z ogniem i wysłałem info o naszej akcji do ulubionej gazetki FUCKT proszę wszystkich co załatwili jaką pomoć opisanie domnie jaka pomoc i od jakiej firmy postaram się zorganizować jakiś list z podziękowaniem jak ktoś potrzebuje transport do prezentów to niech domnie pisze lub dzwoni coś zorganizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Nie, nie słyszalismy Łukasza bo sie nie pochwalił :) Łukasz nie pochwalił sie ,bo jest zbyt skromny,a niepotrzebnie,bo naleza mu sie ukłony za poswiecenie i za to Co robi...Marco rowniez :bigrazz: ,dobra robota chlopaki...naprawde :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Do oddawania krwi sie nie zmusza ludzi :bigrazz: niektorych trzeba do tego zmusic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sIza Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Już zazdroszcze wszystkim tym, którzy zjadą się i spotkają jutro w Szamotułach,niestety mnie nie będzie ale bede się łączyć z Wami duchem. :lalag: dzięki, że pamiętacie o dzieciakach :clap: :buttrock: wszystkim zaangażowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zapomniałem spytać jak byłem w CRKiK.Jak będzie z autkami?? Znajdzie się jakieś wolne miejsce dla Fr3dzia, żeby mógł pojechać do Szamotuł ?? bo nie będę miał autka jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Krwi nam dzis troszke popuszczono,ale zyjemy :) ,akcja sie udala :) ,a jutro bedzie jeszcze lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja juz swoją multimedialną Astre mam pełną, tzn jeszcze jedna osobe zmieszcze, ale z tego co wiem to phyton ma miejsca wolne wiec luzik bedzie. Ze mną jedzie :- Tomaj- Neh- Matti Pozdrawiam wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja juz swoją multimedialną Astre mam pełną, tzn jeszcze jedna osobe zmieszcze, ale z tego co wiem to phyton ma miejsca wolne wiec luzik bedzie. Ze mną jedzie :- Tomaj- Neh- Matti Pozdrawiam wszystkich Ja biore Madzika, i mam 2 miejsca, ale dla chudych, bo nie lubie miec tylu obciazonego :lalag: To byl joke.... ale 2 miejsca mam dla niewrazliwych na balagan :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 To spotykamy się o 11 na Bułgarskiej?Ja jakby co nie mam pojazdu to do kogoś musze się wcisnąć :clap: Ja biore Madzika, i mam 2 miejsca, ale dla chudych, bo nie lubie miec tylu obciazonego :icon_mrgreen: W razie czego to gruby nie jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 w razie co kto może to dziś o 20 w longu male piwko tak 2-3h bez szaleństw trzeba troszkę po wspominać z dziesiejszego porankaPSerłanik odzimowany :icon_mrgreen: :) :clap: i gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja dziś chętnie przyjdę napić sie pifka. Posłucham co się działo tam, gdzie mnie nie było hi hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) To spotykamy się o 11 na Bułgarskiej?Ja jakby co nie mam pojazdu to do kogoś musze się wcisnąć :buttrock: W razie czego to gruby nie jestem :) Ty Tomaszu to tylko do fajnych lasek bys sie pchał :buttrock: P.S moze gruby nie jestes, ale spore miesnie posiadasz ;] Edytowane 16 Grudnia 2006 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi