Vlaad Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Dzięki temu, że RiG wrzucił link do stronki okazało się, że w zasadzie CB650/CBX650 to ta sama maszyna. Zastanawiam się czy są jakieś różnice pomiędzy tymi modelami, czy też jest to związane z rynkiem, na którym motocykl był sprzedawany? Macie jakieś informacje na ten temat? W przyszłości może mi to pomóc w zdobywaniu części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 WitamCB produkcja do 83' - OHC 2 zaworyCBX od 83' - DOHC 4 zaworyinformacje ze strony www.bikez.com pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 11 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 To dziwne... mój motocykl to CB 650, ale rok produkcji 1985 (model RC13). Tak jest napisane w paierach (dowód rejestracyjny oryginalny) z Włoch 8O :roll: . Zaworów jest 16, więc DOHC. Coś mi tu nie halo. Muszę pojechać do Bol d'Or-u i sprawdzić numery na fiszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 Zerknij Vlaad tutaj czy to nie jest coś podobnego do twojego (rok się zgadza, kardan i DOHC ) http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=15441Nic innego nie znalazłem ale Nighthawk to i tak wersja USA więc może na tamtym rynku to dalej było CB a nie CBX?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 Vlaad, tak może być. Np. w USA mój zygzak nazywa się nie ninja! A u nas, ninja to zxr! W stanach np. suzi GSF 600/650 to katana.... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 12 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 Nic innego nie znalazłem ale Nighthawk to i tak wersja USA więc może na tamtym rynku to dalej było CB a nie CBX?pozdrWszystko się zgadza (nawet lakier :( ). W stanach nazwa CB (nie CBX), tyle, że moja maszyna pierwszą rejestrację miała we Włszech (asymetryczny reflektor). Zapomniałem jednak o imporcie poza oficjalną siecią sprzedaży, a reflektor można przecież wymienić. Nie pozostaje mi nic innego jak jechać do Bol d'Or-u i sprawdzić o co chodzi. Jak się dowiem to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi