Andrzej Gwiazda Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Ja porozmawiam z znajomymi i w kilak motorow bysmy ruszyli z Wawki Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Andrzej Gwiazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 mam takie pytanko, jak z parkingiem na moto i gdzie będzie msza, czy w budynku czy na dworze na wałach obronnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 mam takie pytanko, jak z parkingiem na moto i gdzie będzie msza, czy w budynku czy na dworze na wałach obronnych msza jest na walach tu masz kilka zdjechttp://www.rajdkatynski.net/jasna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Cześć ludziska !!!!!!!! wszyscy którzy planują zbiórkę w Piotrkowie - koniecznie dajcie znać , wybierzemy jakiś parking na wylotówce i polecimy ferajną(nas będzie 5-6 motorków) . Będzie efektowniej , a poza tym w kupie cieplej . Pozdrawiam Kuba Witam! Spróbuję pogadać z ludźmi z Bełchatowa, może byśmy pojechali razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Bydzia też jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Barył będzie bardzo chętnie ruszyłbym w sobotę i zmajstrował jakąś posiadówę wieczornąale o szczegółach to pogadajmy w kwietniu pozdrawiam izima wasza wiosna nasza :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adizx9r Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam. Jak zdąże poskładać maszyne to też chętnie pojadę. Co do startu to już dogadam się na śląskim forum bo już czytałem że chłopaki z moich okolic się wybierają. Mam tylko nadzieje że zima będzie krótsza niż w zeszłym roku :icon_razz: Pozdro i do ewentualnego zobaczenia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Z tą ZIMA to nic nie wiadomo - może wcale jej nie będzie :D a może zacznie się dopiero w marcu.... ale ja tak czy inaczej jade!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Prog dzięki za odpowiedź.Z tego co wiem, to z okolic KLB będzie jechało pare moto, więc pewnie dołączymy do ekipy WRO.Reszta informacji klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 mam takie pytanko, jak z parkingiem na moto i gdzie będzie msza, czy w budynku czy na dworze na wałach obronnychParking strzeżony - osobiście :wink: Podczas mszy stoisz kolo motocykla :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Z Warszawy mam nadzieje że trochę motrów sie uzbiera. Boje się tylko o prędkości przelotowe pewno trzeba będzie dwie grupy zrobić do 100 km/h i druga 100 up.Leśnik forever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Lekko spóźniona odpowiedź, ale czemu nie. Możemy się dogadać przed samym wyjazdem. Ja bardzo chętnie też podłaczyłbym sie pod ekipe z Wrocka, i polecielibyśmy razem!! Jeżeli o mnie chodzi to jest tylko kwestia dojazdu z Jeleniej Góry do Wro!! W sumie to studiuje we Wro wiec jak byłbym sprzetem to tym bardziej bez problemu!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 no problemo, to widzę, ze szykuje się fajna ekipaJelenia Góra - Wrocław - Kluczbork - Praszka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Z Warszawy mam nadzieje że trochę motrów sie uzbiera. Boje się tylko o prędkości przelotowe pewno trzeba będzie dwie grupy zrobić do 100 km/h i druga 100 up.Leśnik forever :) :P :lalag: spoko w zeszlym roku bylo kilka grup z tego co pamietam wiec niewidze problemu abys sie do ktorejs dopasowal dasz rade niepekaj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Z Warszawy mam nadzieje że trochę motrów sie uzbiera. Boje się tylko o prędkości przelotowe Leśnik foreverLeśnik ja deklaruję udział w gr. do 100kmh. :buttrock: Żaden obciach, a wręcz przeciwnie.Pielgrzymka powinna przejechać z godnością i dostojnie :D Co wcale nie oznacza, że Ci co śmigną W-wa - Jasna Góra w 90 min . mają mniej godności.Muszą jednak uważać co by im pluszowych miśków z bagazników nie zwiało. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi