Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu na Jasnej Górze 2007

bart_b
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Areczku tzn ,że HW też ma zamiar "godnie" rozpocząć sezon.No jak tak to może zamienie te prędkości przelotowe :crossy:

No jasne ze tak info bedzie wkrotce. qrwa musze dotrzec sprzeta dosc szybko :banghead:

Hmmmm.....................może i ja dołącze w celu dotarcia sprzęta, ale czy dacie rade? ;)

mhmmm Klaudio pytanie jest czy malzonka cie posci z bad asss HW crew :crossy: - PRZELOTOWA 200 :biggrin:

Uważam, że jeszcze za wcześnie. Niestety ustalenie szczegółów w tej chwili nie przyspieszy spotkania :) , a szkoda.

ViragoYama, miło Cię bedzie widzieć w naszej grupie dojazdowej.

Temat grupy GODNEJ założymy ok dwa tygodnie przed terminem, to powinno wystarczyć na wypowiedzi i zapoznanie się chętnych. Większej dyskusji nie przewidujemy, bo i nie ma nad czym.

Wyjazd nastąpi prawdopodobnie z parkingu przy IKEI lub ze stacji SHELL tej z MCdonald,em 1,5 km za Jankami na katowickiej.

Ustalając godz wyjazdu trzeba wziąć pod uwagę kolegów z północno-wschodnich powiatów w stosunku do wawy, którzy być może będą chcieli się dołączyć.

I to by było na tyle, na daną chwilę :crossy:

Dzięki za wprowadzenie,

Jestem za miejscem spotkania w Jankach jeśli można coś zasugerować. Może być Mcdonald ja się podporządkuję byle wiedzieć gdzie i o kakije czasa będzie spotkanie. Moim skromnym zdaniem warto spotkać się ździebko wcześniej by mieć komfort czasowy na dojazd i poznanie się między tankowaniami. :notworthy:

A tak na marginesie a propos miejsca spotkania to Ikei nikt nie przegapi i z pewnością trafi na miejsce.

Podzrowionka,

Piotrek