Śliwa Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Areczku tzn ,że HW też ma zamiar "godnie" rozpocząć sezon.No jak tak to może zamienie te prędkości przelotowe :crossy:No jasne ze tak info bedzie wkrotce. qrwa musze dotrzec sprzeta dosc szybko :banghead: Hmmmm.....................może i ja dołącze w celu dotarcia sprzęta, ale czy dacie rade? ;) mhmmm Klaudio pytanie jest czy malzonka cie posci z bad asss HW crew :crossy: - PRZELOTOWA 200 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 bad asss HW crew icon_twisted.gifTo znam i wiem :buttrock: PRZELOTOWA 200Ale to mnie przeraża :D :icon_eek: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 mysle ze jak bedzie blizej terminu ktos z czestochowy lub znający tamte okolice wyjasni jak trafic na miejsce spotkania jade od Łodzi :clap: :crossy: Spotykamy się przed Logistyką Ikeii w Piotrkowie 7.00 Pozdro :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Uważam, że jeszcze za wcześnie. Niestety ustalenie szczegółów w tej chwili nie przyspieszy spotkania :) , a szkoda.ViragoYama, miło Cię bedzie widzieć w naszej grupie dojazdowej.Temat grupy GODNEJ założymy ok dwa tygodnie przed terminem, to powinno wystarczyć na wypowiedzi i zapoznanie się chętnych. Większej dyskusji nie przewidujemy, bo i nie ma nad czym.Wyjazd nastąpi prawdopodobnie z parkingu przy IKEI lub ze stacji SHELL tej z MCdonald,em 1,5 km za Jankami na katowickiej.Ustalając godz wyjazdu trzeba wziąć pod uwagę kolegów z północno-wschodnich powiatów w stosunku do wawy, którzy być może będą chcieli się dołączyć.I to by było na tyle, na daną chwilę :crossy: Dzięki za wprowadzenie, Jestem za miejscem spotkania w Jankach jeśli można coś zasugerować. Może być Mcdonald ja się podporządkuję byle wiedzieć gdzie i o kakije czasa będzie spotkanie. Moim skromnym zdaniem warto spotkać się ździebko wcześniej by mieć komfort czasowy na dojazd i poznanie się między tankowaniami. :notworthy: A tak na marginesie a propos miejsca spotkania to Ikei nikt nie przegapi i z pewnością trafi na miejsce. Podzrowionka,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 a Wrocek i okolice gdzie sie spotyka?? :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 I co??? Tle hałasu było zimą a teraz cisza???????????????????? ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telet Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 To chyba cisza przed burzą... :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 przed burząoby :bigrazz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 alaboga a moje moto w częściach :icon_rolleyes: nie zdążę złożyć. Trzba będzie zamienić je na 4oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Nie ważne na czym - ważne aby dojechac... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Nie ważne na czym - ważne aby dojechac... :) :) Witam.Mam wolny skuter moge pożyczyć na 15.04 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Ja też się zjawię na jasnej górze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi