kusztyk Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Ja za robocizne place 800zl i mechanik musial caly motor rozebrac zeby silnik wyciagnac silnik rozpolowic... i pozniej poskladac i wyregulowac. Ale jeszcze nie odberalem wiec.... :buttrock: nie wiadomo jak to bedzie dzialac chodzic itp. Taka cene sie umowilismy. A czesci ja place osobno i mu przywoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Dzisiaj odebralem motor :icon_razz: Powiem tak narazie nic nie stuka nie klekocze itp. Wyciekow tez nie zauwazylem. Co mam sprawdzic jeszcze? Mechanik mowil ze mam zawory i gaznik do regulacji i czyszczenia. On chce za to 230zl drogo chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Mechanik mowil ze mam zawory i gaznik do regulacji i czyszczenia. On chce za to 230zl drogo chyba?Rozejrzyj się jeszcze. Ja mam kolegę co zrobi to za 50%. Jak chcesz namiar, daj znać. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Podaj namiar. Ale nie wiem czy to konieczne? Mechanik mogl tak mowic zeby tylko zarobic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Podaj namiar. Ale nie wiem czy to konieczne? Mechanik mogl tak mowic zeby tylko zarobic:) Czy konieczne samemu da się ocenić:klepiące zawory, nie schodzenie z obrotów (odpwiednie), wibracje, słabe osiągi. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zawory nie klepia a czy osiagi hmm nie wiem poniewaz nie wiem jak bylo wczesniej wiem ze jest on przyblokowany do 35koni. Najpierw musze zrobic linke z gazu poniewaz mi siezawiesza przesmarowac ja musze chyba. Zreszta pisalem motor stal z 5lat nie ruszany mozna sobie wyobrazic co sie tam stalo:) Osad z rdzy itp przez zime mam duzo pracy nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 35koni? Szybko będziesz chciał odblokować :icon_razz: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Narazie doprowadze go do pozadku... wszystko poczyscic itp potem moze odbllokuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Nie martw się napewno bedzie dobrze - bo czemu miało by byc inaczej... :flesje: Głowa do góry - powoli wszystko się poukłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Moj wujek byl u mnie ktory dobrze sie zna na samochodach to mowil ze bardzo ladnie silnik pracuje, ale to nie samochod:) I mowil jeszcze ze wszystko sie musi ulozyc a co narazie to ja mam przebiegu niecale 2km po remonce poniewaz nie mam zarejstrowanego:) A powiedzcie czy jak bede docierac to moge jezdzic w 2 osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 A powiedzcie czy jak bede docierac to moge jezdzic w 2 osoby?Nie jesli docierasz amor :banghead:. Sorki, nie moglem sie powstrzymac :icon_rolleyes:. Liczba osob nie ma tu nic do rzeczy. Chodzi o to zeby nie wkrecac go na zbyt wysokie obroty przez jakis czas. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ok sorrki ze glupie pytanie ale jak docieralem to motorki 50 :D wiec ... Ale na postoju jak silnik stoji na wieksze obroty wkrecalem ale mam nadzieje ze to nie ma nic do rzeczy. Na postoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi