janciownik Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Przeszukalem forum ale jakos sie nie natknalem... mam modul "lekko" uszkodzony, czy zna ktos firme ktora naprawia takowe gadgety elektroniczne (sprawdzona). Niby firma elektronik w piasecznie robi takie cus - ale czy ktos sprawdzal?? a moze ktos gdzies naprawial modul? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) Elektryk motocyklowy Bartek Dobrowolski naprawiał mi moduł trzy lata temu w TW200 używanej przez kursantów i w terenie. Maszyna działa bez zarzutu, polecam.Namiary na warsztat:Warszawa, ul. Modlińska 217, tel. 601 255 698.Dzwoń i mów że namiary masz ode mnie.Powodzenia. P.S. Więcej informacji o tym warsztacie znajdziesz na internetowej mapce:http://www.motomapawawa.prv.pl/ Edytowane 20 Listopada 2006 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Dzieki, zglosze sie do czlowieka, zobaczymy co powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Hej kolego. Jak już bedziesz wiedział czy da rade go zrobić to napisz na forum bo sam jestem ciekaw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Warszawa, ul. Modlińska 217, tel. 601 255 698. Polecam tego elektromechanika robiłem u niego alternator i kolo zamachowe w gsx 400 po remoncie maszyna działa bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 http://www.el-serwis.neostrada.pl/Słyszałem że są w tym dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi