Gość rafal.s. yamaha.tw Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 :clap: powiedzcie mi coś o Yamaha TW 125 , morze ma ktoś Foty jej w akcji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 http://bikepics.com/yamaha/tw125/ P.S. Zakup sobie słownik ortograficzny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam. Jestes na kupnie Tw, mój kolega ma TW 200 do sprzedania jak bedziesz chciał więcej informaci to pisz na PW. A TW jest idealnym motorkiem dla poczatkujacego, na niej mozna nauczyc się podstawowych zasad endurowania, miałem okazje nie raz na niej brykać, w terenie nawet dośc sobie radziła, i ta balonówka z tyłu, cięzko to utopić w błocie z takim kapciem z tyłu a oto fotki sprzeta w akcjihttp://www.bikepics.com/pictures/727987/http://www.bikepics.com/pictures/727982/ :icon_mrgreen: http://www.bikepics.com/pictures/727976/ Tak się bawi listonosz po pracy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Przejeździłem troche na TW 125. Przyjemny motocykl na początek. Zawieszenia praktycznie nie ma :clap: ale i tak nie jest jakoś bardzo źle. Tak jak napisał kolega do nauki totalnych podstaw będzie dobry. Hamulec przedni super :clap:Silniczek po "oddaławieniu" wydechu ma i dźwięk w porządku, i jakoś tak się wkręca. Kolega jeździł na Tw koło 20m na gumie, skakał na torze (złamał rame), ogolnie troche sie nauczyl.Ps. ta TW 200 wyglada troche jak motocykl Tomka Kulika :clap: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Ps. ta TW 200 wyglada troche jak motocykl Tomka Kulika :clap:Wszystkie były bardzo podobne do siebie, a motorek jest kolegi. Spalanie w tym motocyklu ma bardzo duzy plus kolega zeszedł do 3l na setke!!! ( oczywiście w trasie :clap: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 zgadzam się z Baklażanem - zainwestuj w ortografię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal.s. yamaha.tw Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 A, JAK SOBIE RADZI NA TORZE CROSSOWYM ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 A, JAK SOBIE RADZI NA TORZE CROSSOWYM ?? skakał na torze (złamał rame) Wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Na tor się w ogóle nie nadaje :notworthy:To taki troche "plażowy" motocykl moim zdaniem :bigrazz:Jesli potrzebujesz czegos do poruszania sie po lekkim terenie (lesne drogi) i czegos na miasto to bedzie okiej ;) Jesli chcesz jezdzic po torze to kup full'a albo hard enduro :clap: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 "morze" lepiej kup sobie DT 125 a nie TW ... TW to chyba taki pyrkacz na miasto bo to ma silnik 4t takze slabizna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 TW to tak nie za bardzo na miasto.... Jak dla mnie to ONLY BEACH :bigrazz: Sama tylna oponka na to wskazuje co ulatwia jazde po piachu. Co prawda silniczek maly ale jakos da rade :cool: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 TW to tak nie za bardzo na miasto.... Jak dla mnie to ONLY BEACH :bigrazz: Sama tylna oponka na to wskazuje co ulatwia jazde po piachu. Co prawda silniczek maly ale jakos da rade :crossy: POZDROja bym wolał jezdzic tym po miescie na oponkach szosowych niz po plazy sie kisić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 z Elem sie zgadzam :P . Ta opona to ulatwia ruszanie na piachu ale co z tego jak nie ma zbytniej przyjemnosci w poruszaniu sie po plazy 12konnym motocyklem.tzn poruszac sie mozna ale bez wiekszych wyglupow. Cenie jednak TW'tke bo to wg mnie najprzyjemniejsze enduro na poczatek i naprawde mozna sie na niej wieeeeeele nauczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal.s. yamaha.tw Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) a więc co musze zrobić żeby miała zrywa ??? :crossy: .................. Edytowane 30 Listopada 2006 przez rafal.s. yamaha.tw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 a więc co musze zrobić żeby miała zrywa ??? :crossy: .................. odkęć kola... i kóp ten cholerny slownik :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi