dżej_si Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Proponuję przerzucić się na priva, bo rozmowa zaczęła odbiegać od tematu, a na pewno nie wszystkich będzie ona interesować. Jak znajdę chwilę czasu, skrobnę Ci maila.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Ośmielę się wątpić czy będziesz jeździł w temperaturach powyżej 30-35 C. Raczej ciuchów motocyklowych z klimą się nie produkuje a w zwykłych czy też w ogóle bez nie wytrzymasz. W tych temperaturach ruch powietrza przypomina to co wydostaje się z rozgrzanego piekarnika, nie chłodzi tylko bucha żarem. Ale jak napisałeś, zima, zima będzie twoja. A lato w klimatyzowanych pomieszczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżej_si Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Ośmielę się wątpić czy będziesz jeździł w temperaturach powyżej 30-35 C.Na a jak się jeździ w takich temperaturach w Polsce? Wiem, że u nas wilgotność powietrza jest trochę inna, ale jakiś odnośnik będę miał. Czy w Polsce też nie da się jeździć w takich temperaturach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Czy w Polsce też nie da się jeździć w takich temperaturach? Ja jeździłem całe lato, jednak tak jak pisałem w pełnych skórach nie dawałem rady, choć znam takich co dawali i raz mało udaru nie dostali - jak tam zdrówko Lobo :icon_rolleyes: :biggrin: . W wyżej wspomnianym komplecie + okulary przeciwsłoneczne pod kask, aby móc w mieście latać z otwartą szybą było mi komfortowo w nawet najwyższych temperaturach, no ale tak jak pisałem wcześniej jest różnica pomiędzy 30 a 50 stopni, jakbym miał wsiąść na motocykl w taaakiej temperaturze to założyłbym braincupa (choż pewnie w Dubaju można wogole bez garnka latać) okularki i koszulkę na ramiączkach :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Powiem tak, spokojnie możesz zakupić to co chciałeś zakupić i w czym śmigać w Polsce. Nie wiem ile tam będziesz ale jak sie przyzwyczaisz do klimatu to 50 C będziesz odczuwał jak 30 C w Polsce a 20 C będziesz odczuwał tak samo jak 0-10 C w Polsce. Wiem, bo spędziłem 8 lat w podobnym klimacie (Indie) i jak było 10 C to zasuwałem w czapce, szaliku i puchówce, oczywiście nie na moto :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi