Gość gregooor Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 ciiicho nie wyzywac sie :icon_exclaim: :biggrin: jak temat pokazuje: "WSK for stunt" to mowcie o WSK for stunt :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Pewnie że można na wusuce poszaleć na 1 kole, ja miałem założone dawno temu w 175-ce kółko zebate chyba ze 2 razy większe od fabrycznego---> pieknie szła na koło.... ale hamulec bebnowy nie nada... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 sam mam jeszcze crossa na bazie wsk175ccm.co do szpetnego ryja, to chyba ten kto mowi ma jakies kompleksy z dziecinstwa. wska mozna nawet niezle poszalec, kwestia przelozenia.poki co moja rajdowka stoi bez silnika, ostatni zdechl, a ja nie mam checi na ponowne grzebanie sie w nim. najchetniej kupilbym silniczek od cz125cross. frajda z jazdy jest naprawde niezla :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 a poza tym masz cos do wsi??!!!???!!!??? Do wsi nic, tylko do wiejskiej mentalności :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Ja pie**ole, debata wiesniaków nad stuntem na WSK.... Jebnijcie sie w łby kmiotki Pewnie co poniektórzy wyglądają jak te wstrętne ryje stąd Jakim pustakiem trzeba byc zeby takie bzdury pisac :D :crossy: :wink: :) mi sie wydaje ze ty wlasnie jestes takim miastowym kmiotem na szrocie z '77 a nawet gorszym bo zaden "wiesmak" nie polewa z ciebie maja chlopaki zajawke niech robia nawet z ciagnnika draga ch.j ci do tego lepiej niech przerabiaja wiejski sprzet kaskaderski niz mieliby jabole ciagnac pod remiza Tepym pustkom mowimy NIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Ok, tamtego posta nie powinno byc. Przepraszam za niego kazdego kto poczuł sie urazony. Jakim pustakiem trzeba byc zeby takie bzdury pisac :D :crossy: :wink: :) mi sie wydaje ze ty wlasnie jestes takim miastowym kmiotem na szrocie z '77 a nawet gorszym bo zaden "wiesmak" nie polewa z ciebie maja chlopaki zajawke niech robia nawet z ciagnnika draga ch.j ci do tego lepiej niech przerabiaja wiejski sprzet kaskaderski niz mieliby jabole ciagnac pod remiza Tepym pustkom mowimy NIE!!!! Chillout, moj szrot wcale tak źle nie wygląda, a na sezon bedzie wyglądał jeszcze lepiej :) Edytowane 24 Listopada 2006 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 dobra zakonczmy ten temat, bo jak juz ktos napisal"pozabijamy sie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 A przeprosin z twojej strony to sie nie spodziewalem ale ze to zrobiles to zajebiscie bo naprawde wiele mlodzikow nie ma kabony nawet na tanka i takie wsk-i to jedyna mozliwosc zrobienia czegos na co maja zajawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 takie wsk-i to jedyna mozliwosc zrobienia czegos na co maja zajawke W sumie poniekad sie zgodze, ale gwoli wyjasnienia, nawet jak miałem simzłoma i MZ to starałem sie z nich zrobic orginały :crossy: takie zboczenie... po prostu nie znosze patentów i jak cos w motocyklu jest "na odpierdol". Pozatym to chillout i :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid93 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Biedne Wski... Mi ich szkoda, bo przez takie tjuninki jest ich coraz mniej, że o oryginalności nie wspomnę :icon_mrgreen:Dokładnie jak mówisz jak bym tak jebnoł w ryj to odrazu by przestali tak szalec przeciesz ja nato paczec niemoge naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Dokładnie jak mówisz jak bym tak jebnoł w ryj to odrazu by przestali tak szalec przeciesz ja nato paczec niemoge naprawde to se wykup wszystkie z Polski i je odrestauruj i se trzymaj w garazu zeby nikt ich nie popsul.... LUDZIE motor jest do jezdzenia a nie ciaglego pucowania........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 to se wykup wszystkie z Polski i je odrestauruj i se trzymaj w garazu zeby nikt ich nie popsul.... LUDZIE motor jest do jezdzenia a nie ciaglego pucowania........ W od myślenia łeb, nie łebek, leszczu Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Dokładnie jak mówisz jak bym tak jebnoł w ryj to odrazu by przestali tak szalec przeciesz ja nato paczec niemoge naprawde ziomus naucz sie pisac lepiej a nie pie**ol, bierz swoj wiejski sprzet kaskaderski i pyrkaj na preclownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 W od myślenia łeb, nie łebek, leszczu widze ze fajna zlota mysl wymyslilem(ale raczej Sienkiewicz to z ciebie nie bedzie), to proponuje zebys obie ja wykorzystal w swoim zyciu..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 polska trudna język. widze ze fajna zlota mysl wymyslilemmaslo maslane probuj dalej :crossy: damian-kmx myslisz ze jak bedziesz tak buntowniczy jak Avril Lavigne i bedziesz walczyl z takimi okrutnymi obywatelami naszego kraju jak Greedo to bedziesz kozak? dla mnie to zalosne tak sie bulwersowac. zchilluj maaaan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi