Skocz do zawartości

WSK for stunt

Jimmy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

sam mam jeszcze crossa na bazie wsk175ccm.

co do szpetnego ryja, to chyba ten kto mowi ma jakies kompleksy z dziecinstwa.

wska mozna nawet niezle poszalec, kwestia przelozenia.

poki co moja rajdowka stoi bez silnika, ostatni zdechl, a ja nie mam checi na ponowne grzebanie sie w nim. najchetniej kupilbym silniczek od cz125cross.

frajda z jazdy jest naprawde niezla :icon_exclaim:

Ja pie**ole, debata wiesniaków nad stuntem na WSK.... Jebnijcie sie w łby kmiotki

Pewnie co poniektórzy wyglądają jak te wstrętne ryje stąd

Jakim pustakiem trzeba byc zeby takie bzdury pisac :D :crossy: :wink: :)

mi sie wydaje ze ty wlasnie jestes takim miastowym kmiotem na szrocie z '77 a nawet gorszym bo zaden "wiesmak" nie polewa z ciebie maja chlopaki zajawke niech robia nawet z ciagnnika draga ch.j ci do tego lepiej niech przerabiaja wiejski sprzet kaskaderski niz mieliby jabole ciagnac pod remiza

Tepym pustkom mowimy NIE!!!!

Ok, tamtego posta nie powinno byc. Przepraszam za niego kazdego kto poczuł sie urazony.

Jakim pustakiem trzeba byc zeby takie bzdury pisac :D :crossy: :wink: :)

mi sie wydaje ze ty wlasnie jestes takim miastowym kmiotem na szrocie z '77 a nawet gorszym bo zaden "wiesmak" nie polewa z ciebie maja chlopaki zajawke niech robia nawet z ciagnnika draga ch.j ci do tego lepiej niech przerabiaja wiejski sprzet kaskaderski niz mieliby jabole ciagnac pod remiza

Tepym pustkom mowimy NIE!!!!

Chillout, moj szrot wcale tak źle nie wygląda, a na sezon bedzie wyglądał jeszcze lepiej :)

Edytowane przez Greedo

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

takie wsk-i to jedyna mozliwosc zrobienia czegos na co maja zajawke

W sumie poniekad sie zgodze, ale gwoli wyjasnienia, nawet jak miałem simzłoma i MZ to starałem sie z nich zrobic orginały :crossy: takie zboczenie... po prostu nie znosze patentów i jak cos w motocyklu jest "na odpierdol".

Pozatym to chillout i :D

Dokładnie jak mówisz jak bym tak jebnoł w ryj to odrazu by przestali tak szalec przeciesz ja nato paczec niemoge naprawde

to se wykup wszystkie z Polski i je odrestauruj i se trzymaj w garazu zeby nikt ich nie popsul....

LUDZIE motor jest do jezdzenia a nie ciaglego pucowania........

to se wykup wszystkie z Polski i je odrestauruj i se trzymaj w garazu zeby nikt ich nie popsul....

LUDZIE motor jest do jezdzenia a nie ciaglego pucowania........

W od myślenia łeb, nie łebek, leszczu

polska trudna język.

widze ze fajna zlota mysl wymyslilem

maslo maslane probuj dalej :crossy:

damian-kmx myslisz ze jak bedziesz tak buntowniczy jak Avril Lavigne i bedziesz walczyl z takimi okrutnymi obywatelami naszego kraju jak Greedo to bedziesz kozak? dla mnie to zalosne tak sie bulwersowac. zchilluj maaaan